Kuaförüm Sensin 14 Ocak Salı kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 14 Ocak Salı kim birinci oldu? Puan Durumu
Dün başlayan 40. hafta heyecanıyla ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün izleyicileri bekliyor. Dört takımın kıyasıya yarışacağı yarışmada sonuç da merakla öğrenilmek isteniyor. Peki Kuaförüm Sensin 14 Ocak Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Birbirinden iddialı dört takımın önce gün ardından da hafta sonunda birinci olabilmek adına kıyasıya yarıştığı ve izleyicileri eğlendirdiği Kuaförüm Sensin'de salı günü başlıyor. Yarışmacılar bir kez daha kendilerine verilen konseptlerde önce modellerine uygun kıyafetler seçecek. Ardından önce kuaförler ve en son makyaj uzmanları ellerinin hünerlerini konuşturacak. Alınan puanlarla günün birinicisi belirlenecek. Peki Kuaförüm Sensin 14 Ocak Salı (bugün) kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer almaktadır.
 


Dört model katıldı

SHOW TV ekranlarının popüler yarışmalarından Kuaförüm Sensin'in 195. bölümle başladığı 40. haftada 4 yeni model vardı. Almanya'dan gelen Elvan Doğan'ın yanısıra, Gülşah İzgin, Nisa Kaytuka ve Büşra Yaşar takımlara eşlik etti. Modeller geçen haftaki dört isimden sonra ilgi seviyesini yukarda tutmayı başardı. Özellikle dövmeleri ile çeken Elvan Doğan internette en çok araştırılan isimlerdendi. Sırtında ve boyun kısmındaki Fenerbahçe dövmelerinin yanısıra kolunda Atatürk, Ne Mutlu Türküm Diyene ve üç gül dövmesi bulunuyor. Büşra Yaşar da yine hakkında sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılan modellerden biriydi.


Zeynep Uykan ve Özlem Ürek eleniyor mu?

Yarıştıkları iki haftada da iyi işler çıkarmalarına rağmen rakiplerinden bir türlü geçer not alamayan Zeynep Uykan ve Özlem Ürek dün de sonuncu sıradaydı. Günü 18 puanla tamamlayan ikili haftaya kötü bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz günlerde Zeynep bu duruma isyan ederek gözyaşı dökmüştü. Haftanın ilk günü gelen düşük puan sonrası izleyicilerin kafasında ikilinin cuma günü elenebileceği de konuşulmaya başlandı.

kuaförüm sensin gülşah izgin kimdir


Hasan ve Aslı tam gaz!

Geçtiğimiz hafta kritik bir süreçten geçen ve ilişkileri neredeyse kopma noktasına gelen Hasan Ağın ve Aslı Yazar'ın birlikteliklerindeki sorunlar düzeldi. Çiftin arası düzeldi. Hatta dün de bir Instagram hikayesi ile bunu herkese gösterdiler. Hayranlarının çok sevindiği ikiliye Zeynep Uykan ve eşi de Taksim gezisinde eşlik etti.

kuaförüm sensin nisa kaytuka kimdir


İsmihan haberlere devam ediyor

Daha önce spikerlik yapan İsmihan Çetin'in Kuaförüm Sensin'deki habercilik deneyimi de sürüyor. Programdan son dakika haberlerini yayında aktaran güzel yarışmacıya Taner'den de destek geldi ancak kuaförlüğü bırakması şartıyla. Diğer yandan Özlem ve Zeynep ile de atışması devam ediyor. Abdullah da keza öyle. Puan sebebiyle sıkça tartışan ikilinin arasındaki mücadeleden bakalım kim galip çıkacak.
 

kuaförüm sensin nisa kaytuka fotoğrafları


Kuaförüm Sensin 40. hafta (196. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 40. hafta (196. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.





kuaförüm sensin büşra yaşar



özlem ürek fotoğrafları

zeynep uykan kimdir

zeynep uykan fotoğrafları
 


Kuaförüm Sensin 14 Ocak Salı kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 196. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

Özlem Ürek / Zeynep Uykan Puan
Pazartesi 18
Salı 16
Çarşamba
Perşembe
Cuma



kuaförüm sensin aslı yazar
 

Hasan Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 26
Salı 34
Çarşamba
Perşembe
Cuma



buse şimşek
 

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 19
Salı 23
Çarşamba
Perşembe
Cuma

ismihan çetin
 

Taner Güneri / Aslı Yazar Puan
Pazartesi 29
Salı 24
Çarşamba
Perşembe
Cuma

özlem ürek kimdir
 

Hafta Finali Puan
Özlem Ürek / Zeynep Uykan
Hasan Ağın / Buse Şimşek
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Taner Güneri / Aslı Yazar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.