Kuaförüm Sensin 14 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 14 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
SHOW TV ekranlarının vazgeçilmez programı Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? Final bölümü sonrasında birinci ve elenen takım belli olacak. Kuaförüm Sensin 14 Şubat 2020 Cuma kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Hafta içi günlerinin en çok seyredilen yarışma programlarından biri olan Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha final bölümü ile sona eriyor. Hayat Bölükbaşı ve Özlem Kurt'un katılımı ile başlanan haftada bugün birinci ve elenen takım belli olacak. Dün kesim günüydü ve bir kez daha kavga, tartışma ile gözyaşı eksik olmadı. Özellikle Aslı Yazar ve Taner Güneri'nin modelleri ile yaşadıkları tartışmalar güne damga vurdu. Bugün son gün. Takımlar yine ellerinden geleni yapacak ve haftayı birinci tamamlayarak 10 bin lirayı kazanmak için uğraşacak. Peki Kuaförüm Sensin'de 14 Şubat 2020 Cuma kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin'de kim elendi? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...
 

Modellerin tepki günü!

Bilindiği üzere perşembe günleri çok gergin geçiyor. Sebebi ise saçların kesim günü olması. Birçok model saçlarını kesilmiş halde görünce tepki gösterebiliyor ya da ağlayabiliyor. Son dönemde çok sık rastladığımız bu durum dün de tekrar edildi. Aslı ve Taner ile modelleri sert şekilde tartıştı. Yine gözyaşı vardı. Uzun süre sakinleşemeyen güzel model dikkat çekti.

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı
 

Kuaförüm Sensin'de final günü!

Dört gün boyunca kendilerine verilen konseptlerde yarışan takımlar dün de kendi tarzlarını yansıttıkları tasarımlarla karşımızdaydı. Aldıkları puanlarla son güne giren dört takımdan biri bugün 10 bin lirayı kazanacak bir diğeri de yarışmaya veda edecek. Unutulmaması gereken ise puanların çok yakın olması. Kuaförüm Sensin güncel puan durumu aşağıda yer alıyor. Sonuncu olan takımın dahi haftayı birinci bitirme ihtimalinin bulunduğu yarışmada bakalım sonuçlar açıklandığında neler yaşanacak.

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Yeni modeller damga vurdu

Kuaförüm Sensin’de bugün kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Nur Yıldız’dan oluşan birinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt model Elif Karaca’dan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Sıla Gökçen’den oluşan üçüncü takım ve kuaför Çetin Köroğlu, makyöz Fatma Demirci, model Sibel Can’dan oluşan dördüncü takım sahne saçı ve makyajı için yarıştı.

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı
 

Puantiye şıklığı

Kuaförüm Sensin’de dünün konsepti açıklandı. Yarışmacılar birbirlerine üstünlük kurmak için çaba gösterdi. Modellerin yüzünü en iyi göstereceği makyaj için 3 malzeme seçildi. Puantiye şıklığı ile de süslenmesi istendi. Tuğba Özay modelliği ile yine yarışmaya damga vurdu. Saçta ise Adnan Serter'in belirlediği kesimleri uygulanmaya çalışıldı.

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı
 

Kuaförüm Sensin 44. hafta (219. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 44. hafta (219. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.

 

Kuaförüm Sensin 14 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 219. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı Puan
Pazartesi 30
Salı 18
Çarşamba 26
Perşembe 23
Cuma


kuaförüm sensin aslı yazar
 

Çetin Köroğlu / Fatma Demirci Puan
Pazartesi 9
Salı 14
Çarşamba 32
Perşembe 29
Cuma


buse şimşek
 

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 25
Salı 24
Çarşamba 27
Perşembe 25
Cuma

ismihan çetin
 

Taner Güneri / Aslı Yazar Puan
Pazartesi 31
Salı 26
Çarşamba 17
Perşembe 20
Cuma

Hafta Finali Puan
Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı
Çetin Köroğlu / Fatma Demirci
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Taner Güneri / Aslı Yazar

Çetin ve Fatma birinci oldu. Kimse elenmedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.