Kuaförüm Sensin 15 Haziran Pazartesi fragmanı

Kuaförüm Sensin 15 Haziran Pazartesi fragmanı
SHOW TV ekranlarının saç, makyaj ve moda yarışması Kuaförüm Sensin'de bir hafta geride kaldı. Yarışmanın ardından da yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tam üç sürpriz birden var... Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Kuaförüm Sensin 15 Haziran Pazartesi fragmanı haberimizde yer alıyor.

Koronavirüs sürecini atlattıktan sonra ekranlara geri dönen ve yavaş yavaş oturmaya başlayan formatıyla izleyicilerin gönlünde taht kurmaya devam eden Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha sona erdi. Birbirlerine yakın puanlara sahip olan dört takım arasında sadece 1 puan farkla elenen Öncü, Özlem ve Selen yarışmaya veda etti. Programın ardından da yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Kuaförüm Sensin 15 Haziran Pazartesi fragmanı
Ve beklenen al geldi. Bir süre önce Global Medya ile anlaşma imzalayan Bülent Ersoy, Seçkin Seçgün ve Işıl Reçber Kuaförüm Sensin'de jüri koltuğuna oturacak. Adnan Serter, Sebile Ölmez ve Muammer Ketenci artık ekranlarda olmayaacak. Yeni jüri üyelerinin performansı merakla bekleniyor. Diva kendine has üslubu ve güçlü sesi ile yeniden televizyonda adından söz ettirecek. Hepsi ve daha fazlası Kuaförüm Sensin'in yeni bölümünde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.