Kuaförüm Sensin 15 Kasım Cuma kim elendi? İşe giden takım

Kuaförüm Sensin 15 Kasım Cuma kim elendi? İşe giden takım
SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'de bir hafta finali daha geldi. Dört takımın yarıştığı yarışmada bugün bir çift programa veda edecek. Peki Kuaförüm Sensin 15 Kasım Cuma kim elendi? İşe giden takım

Saç ve makyaj konseptindeki tek yarışma programı olan Kuaförüm Sensin'de 11-15 Kasım haftası da sona eriyor. Bugün tam 155 bölümü geride bırakan yarışmada bir takım hayallerine veda edecek. Veli Taşağıl ve Neslihan Aydın'ın katıldığı haftada zaman zaman sinirler gerildi, sert eleştiriler yapıldı. Takımdaki kuaför ve makyaj uzmanları birbirlerine oynadı. Koalisyon iddiaları haftaya damga vurdu. Komik ve eğlenceli anlar da yaşandı. Ancak bugün veda vakti geldi. En düşük puanı alan ikili Kuaförüm Sensin'den ayrılacak. Kuaförüm Sensin 15 Kasım Cuma kim elendi? İşe giden takım...
 


Dört yeni model vardı

Pazartesinden itibaren 30. hafta bölümleriyle ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de dört yeni model boy gösterdi. Bu isimler Buse Dilan Kaya, Tuğçe Kızıler, Meltem Saltar ve Yıldız Berkdokur'du. Yapılan tasarımlar konusunda zaman zaman istedikleri olsa da uyumlu bir hafta geçirdiler ve programa renk kattılar.
 


Kuaförüm Sensin'de kim elendi?

Binlerce kişiyi ekrana kilitleyen programda artık ayrılık zamanı. Dört takımdan birinin macerasında son gün. Vedanın ardından yeni takım pazartesiden itibaren Kuaförüm Sensin'de yer almaya başlayacak. Aşağıda yer alan tabloda hangi takımın bugün öncesinde kaçıncı sırada yer aldığını görebilirsiniz. Ancak kesin bir sonuç  belirtmemektedir. Jürinin puanları da sıralamada rol oynayacak ve hem birinci hem de elenen takım hakkında fikirlerin değişmesinde etken olacaktır.


KUAFÖRÜM SENSİN 14 KASIM 2019 PERŞEMBE KİM BİRİNCİ OLDU

Kuaförüm Sensin 14 Kasım 2019 Perşembe günü jüri heyeti tarafından önceden belirlenen konsept kapsamında yarışmacılar bir kez daha elinden geleni yaptı, birinci olmak için kıyasıya mücadele etti. Peki, bugün kim birinci oldu?

Koray ve Sevil bugün 9 puan alarak haftanın en kötü performansını ortaya koydular. İkili bu puan ile günün sonuncusu oldu. Veli ve Neslihan ise 22 puanla günün üçünü takımı oldu.

Sevcan ve Melek: 26 puan
Bilal ve Buse: 25 puan
Veli ve Neslihan: 22 puan
Melek ve Sevil: 9 puan

Kuaförüm Sensin Buse Dilan Kaya Deliler


tuğçe kızıler



melek gültekin kimdir

kuaförüm sensin melek gültekin

kuaförüm sensin sevcan çakır fotoğrafları



kuaförüm sensin buse dilan kaya
buse berkdokur


KUAFÖRÜM SENSİN 13 KASIM 2019 ÇARŞAMBA KİM BİRİNCİ OLDU

Kuaförüm Sensin 13 Kasım 2019 Çarşamba günü yarışmacılar yeni konseptle jüri heyetinin karşısına çıktı. Peki, bugün kim birinci oldu?

Sevcan ve Melek: 23 puan
Koray ve Sevil: 21 puan
Bilal ve Buse: 19 puan
Veli ve Neslihan: 17 puan

tuğçe kızıler
 

KUAFÖRÜM SENSİN 12 KASIM 2019 SALI KİM BİRİNCİ OLDU

Kuaförüm Sensin 12 Kasım 2019 Salı günü kim birinci oldu, puan durumu nasıl oldu?

Yarışmanın bugünkü etabında günün birincisi 20 puan ile Koray ve Sevil ikilisi oldu. Bilal ve Buse ise 19 puan ile ikincilik koltuğuna oturdu. Sevcan ve Melek'in 15 puan ile sonuncu olduğu bugünkü yarışmanın üçüncüsü ise dün ikinci olan Veli ve Neslihan oldu. İkili 17 puan aldı.


KUAFÖRÜM SENSİN 11 KASIM 2019 PAZARTESİ KİM BİRİNCİ OLDU

Kuaförüm Sensin 11 Kasım 2019 Pazartesi günü başlayan yeni etabında yarışmaya yeni isimler dahil oldu. Veli ve Neslihan ikilisinin dahil olduğu yarışmanın bugünkü etabında hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşandı. Peki, bugün kim birinci oldu?

Kuaförüm Sensin 11 Kasım Pazartesi gününün birincisi 26 puan ile Sevcan - Melek ikilisi oldu. Bilal ve Buse ise 15 puan ile ikinci oldu. Bu hafta yarışmaya yeni katılan Veli ve Neslihan ikilisi ise 21 puan alarak ikinci oldu.

buse dilan kaya

kuaförüm sensin neslihan aydın fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.