Kuaförüm Sensin 15 Ocak Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 15 Ocak Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu
Bu hafta 40. hafta heyecanıyla yayınlanan Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün izleyicileri bekliyor. Dört takımın kıyasıya yarışacağı yarışmada sonuç da merakla öğrenilmek isteniyor. Peki Kuaförüm Sensin 15 Ocak Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Kıyasıya rekabetin bitmediği meslek ve eğlence yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün heyecanı var. İki gündür önemli performanslara imza atan takımlar özellikle dün seviyeyi çok yukarı çekti. Puanlara her ne kadar yansımasa da izleyenler dün yayınlanan bölümden çok keyif aldı. Bilindiği üzere dün ekose şıklığında afro saç kesimi istendi. Ardından da puanlar verildi. Bugün de yine yarışmacılar bir kez daha kendilerine verilen konseptlerde önce modellerine uygun kıyafetler seçecek. Ardından önce kuaförler ve en son makyaj uzmanları ellerinin hünerlerini konuşturacak. Alınan puanlarla günün birinicisi belirlenecek. Peki Kuaförüm Sensin 15 Ocak Çarşamba (bugün) kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer almaktadır.
 


Ben böyle ölmem bana füze at!

SHOW TV ekranlarının popüler yarışmalarından Kuaförüm Sensin'de İsmihan ile Özlem/Zeynep arasındaki tartışmalar devam ediyor. İki taraf da birbirleri ile geçinemediklerini gerçek hayatta da söylüyor. Dün Özlem'in kendisine 5 yazılı bir hediye vermesine sinirlenen İsmihan, güne damga vuran sözü söyledi. Çok sinirlendiğini ifade eden genç kuaför, meslektaşına; 'Ben böyle ölmem, bana füze at' dedi. bu sözler jüri tarafından kahkaha ile karşılandı. Ancak iki masanın da karşılıklı sorunları bitecek gibi görünmüyor. Bakalım bugün ve diğer iki günde neler yaşanacak...


Zeynep Uykan'ın aile dramı

Yarışmacılar bir yandan işlerini yaparken diğer taraftan da hayatlarına dair açıklamalar yapıyorlar. Babası ile görüşmediğini söyleyen Zeynep Uykan, kardeşinin ağır şeker hastası olması ve insülin kullanmasına rağmen kalp krizi geçirdiği gün kendisinin dil dökmesine rağmen gelmediğini söyledi. Bu sözler stüdyodakileri ve izleyenleri duygulandırdı. Abdullah ile tartışmalarına da devam eden Zeynep'in fragmandaki tavırları dikkat çekti.

kuaförüm sensin gülşah izgin kimdir


Şalgam uğur getirmedi!

Adana'nın en çok tüketilen ürünlerinden biri olan şalgamı stüdyoya getiren Taner, ilk gün Aslı ile birlikte birinciliği kazanmıştı. Hasan da bu sebeple şalgamı kendi içti. Hatta Taner elleri ile içirdi. Model Elvan Doğan'ı da şans getirir diye; 'Oh yarasın iç iç iç' sözleri ile motive etti. Ancak bu kez istediği puanları alamadı. Günü Buse ve Hasan birinci tamamladı.

kuaförüm sensin nisa kaytuka kimdir


Abdullah nereye kadar?

Yarışmaya geldikten sonra girdiği tartışmalarla gündeme gelen Abdullah Sezer özellikle Zeynep Uykan ile birçok kez tartıştı. En ufak bir şeyden yana tartışan ikiliden Abdullah Sezer'in diğer yarışmacılara da aynı şekilde davranması izleyiciler tarafından biraz yadırgandı. Ancak şunu söylemekte fayda var. Eğer böyle giderse işini yapmaya çalışan İsmihan'ı da aşağı çekebilir. 
 

kuaförüm sensin nisa kaytuka fotoğrafları


Kuaförüm Sensin 40. hafta (197. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 40. hafta (197. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.





kuaförüm sensin büşra yaşar



özlem ürek fotoğrafları

zeynep uykan kimdir

zeynep uykan fotoğrafları
 


Kuaförüm Sensin 14 Ocak Çarşamba kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 196. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

Özlem Ürek / Zeynep Uykan Puan
Pazartesi 18
Salı 16
Çarşamba 18
Perşembe
Cuma



kuaförüm sensin aslı yazar
 

Hasan Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 26
Salı 34
Çarşamba 25
Perşembe
Cuma



buse şimşek
 

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 19
Salı 23
Çarşamba 17
Perşembe
Cuma

ismihan çetin
 

Taner Güneri / Aslı Yazar Puan
Pazartesi 29
Salı 24
Çarşamba 28
Perşembe
Cuma

özlem ürek kimdir
 

Hafta Finali Puan
Özlem Ürek / Zeynep Uykan
Hasan Ağın / Buse Şimşek
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Taner Güneri / Aslı Yazar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum