Kuaförüm Sensin 16 Ocak Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 16 Ocak Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu
Bu hafta 40. hafta heyecanıyla yayınlanan Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün izleyicileri bekliyor. Dört takımın kıyasıya yarışacağı yarışmada sonuç da merakla öğrenilmek isteniyor. Peki Kuaförüm Sensin 16 Ocak Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Kıyasıya rekabetin bitmediği meslek ve eğlence yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün heyecanı var. Üç gündür önemli performanslara imza atan takımlar özellikle dün seviyeyi çok yukarı çekti. Puanlara her ne kadar yansımasa da izleyenler dün yayınlanan bölümden çok keyif aldı. Bilindiği üzere dün vag saç modeli ve saten elbise şıklığında elbise ile ayakkabı seçimi istendi. Ardından da puanlar verildi. Bugün de yine yarışmacılar bir kez daha kendilerine verilen konseptlerde önce modellerine uygun kıyafetler seçecek. Ardından önce kuaförler ve en son makyaj uzmanları ellerinin hünerlerini konuşturacak. Alınan puanlarla günün birinicisi belirlenecek. Peki Kuaförüm Sensin 16 Ocak Perşembe (bugün) kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer almaktadır.
 


Bir model daha ağlıyor!

Kuaförüm Sensin'in en kritik günü perşembe. Yarışmacılar ilk üç günde kendilerinden istenen stilleri modellerine yansıtırken perşembe ise kesim gününde birçok olay yaşanıyor. Kısa zaman içinde birçok model, kuaförü ile tartışmış ve gözyaşı dökmüştü. Hatta İlayda Arslan saçını gördükten sonra stüdyoyu terk ederken bayılmıştı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Gülşah İzgin'in ağladığına dair sinyaller vardı. 'Fobim var ya' sözleri sarf eden Gülşah'ı önce Taner sonrasında ise makyaj uzmanları ikna etmeye çalıştı. Hatta Zeynep de 'Ağlamak istersen ağla' dedi. Muhtemelen bir kuaför/model sürtüşmesi sonrası ağlama olayı daha izleyicileri bekliyor.


İsmihan beş puanı iade etti

Önceki gün Özlem Ürek, yarışmada en çok tartıştığı rakibi İsmihan Çetin'e 5 yazılı bir hediye vermişti. Tartışmanın da yaşandığı olay sonrasında İsmihan, Özlem'e kendisine verdiği 5 puanı iade etti. Sürtüşmelerin sürdüğü iki taraf dün de birçok kez karşı karşıya geldi. Abdullah ve Zeynep de kavgalarına devam etti.

kuaförüm sensin gülşah izgin kimdir


Şalgam tufanı!

Taner'in getirdiği şalgam programın yeni gündemi haline geldi. Aldığı birincilikleri şalgamla ilişkilendiren ve adeta totem yapan Taner, dün de günü birinci tamamladı. Perşembe yani bugün yayınlanacak bölümde damacanaya doldurduğu şalgamla gelen Taner'in performansı merakla bekleniyor.

kuaförüm sensin nisa kaytuka kimdir


İsmihan sosyal medyayı sallıyor

Kuaförüm Sensin'e geçen hafta katılan İsmihan Çetin kısa sürede büyük etki yarattı. İnternetteki arama motorlarında ve sosyal medya platformlarında adından söz ettiren genç kuaförü beğenenlerin sayısı da her geçen gün artıyor.
 

kuaförüm sensin nisa kaytuka fotoğrafları


Kuaförüm Sensin 40. hafta (197. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 40. hafta (197. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.
 





kuaförüm sensin büşra yaşar



özlem ürek fotoğrafları

zeynep uykan kimdir

zeynep uykan fotoğrafları
 


Kuaförüm Sensin 16 Ocak Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 197. bölümünde büyük heyecan yaşandı. Programın perşembe günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

Özlem Ürek / Zeynep Uykan Puan
Pazartesi 18
Salı 16
Çarşamba 18
Perşembe 16
Cuma



kuaförüm sensin aslı yazar
 

Hasan Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 26
Salı 34
Çarşamba 25
Perşembe 24
Cuma



buse şimşek
 

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 19
Salı 23
Çarşamba 17
Perşembe 26
Cuma

ismihan çetin
 

Taner Güneri / Aslı Yazar Puan
Pazartesi 29
Salı 24
Çarşamba 28
Perşembe 26
Cuma

özlem ürek kimdir
 

Hafta Finali Puan
Özlem Ürek / Zeynep Uykan
Hasan Ağın / Buse Şimşek
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Taner Güneri / Aslı Yazar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.