Kuaförüm Sensin 17-21 Şubat modelleri kimdir? İsimleri ve bilgileri

Kuaförüm Sensin 17-21  Şubat modelleri kimdir? İsimleri ve bilgileri
Yeni bir haftaya başlayan Kuaförüm Sensin'de beş gün boyunca takımlara eşlik edecek modeller de belli oldu. Yarışmanın 17-21 Şubat arasındaki modelleri kimdir? İşte detaylar...

SHOW TV'nin renkli, eğlenceli ve bir o kadar da eğitici yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta izleyicilerle buluşacak. Yarışmada kuaförler ve makyaj uzmanları kadar modeller de ilgi odağı olmayı başarıyor ve araştırılıyor. Yarın başlayacak 43. haftada birbirinden iddialı takımlara eşlik edecek modeller de belli oldu. En az yarışmacılar kadar ilgi odağı haline gelen ve binlerce kişinin takip ettiği modeller kimi zaman gözyaşı döküyor kimi zaman da güldürüyor. Peki Kuaförüm Sensin'in yeni modelleri kimdir? Detaylar haberimizde.
 

Kuaförüm Sensin'de yeni hafta modelleri ve takımları

Kuaförüm Sensin’de bugün kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Kristina Arazmammedova’dan oluşan birinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt model Fereshteh Azadbakhsh’tan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Mira Shonazarova’dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Çetin Köroğlu, makyöz Fatma Demirci, model Soshreh AzadBakhsh’tan oluşan dördüncü takım yarım toplu abiye saçlar ve badem göz makyajı yapmak için yarışıyor.

kuaförüm sensin Bersu Üstündağ

kuaförüm sensin Bersu Üstündağ

kuaförüm sensin münevver ergün



kuaförüm sensin Feride Hüseyinova

kuaförüm sensin Aslıhan Öziş

kuaförüm sensin Aslıhan Öziş

Dünya izliyor

SHOW TV'de yayınlanan ve her bölümü ile binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin dünya basınında da geniş yer buluyor. Modelleri ilgi çekici hale getiren birçok konu gazete küpürleri, internet siteleri ve videolara konu oluyor. Son olarak geçtiğimiz haftadan itibaren yerine gelen ikizinin yarıştığı Bilal Ağın, İlayda Arslan'ın saçlarını kesmiş ve güzel model baygınlık geçirerek dünya basınında adını duyurmuştu.

özlem ürek kimdir

özlem ürek fotoğrafları

zeynep uykan kimdir

zeynep uykan fotoğrafları

kuaförüm sensin aslı yazar

buse şimşek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.