Kuaförüm Sensin 17 Ekim Perşembe kim birinci oldu? Puan tablosu

Kuaförüm Sensin 17 Ekim Perşembe kim birinci oldu? Puan tablosu
SHOW TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de dördüncü gün heyecanı yaşanıyor. Kuaförler, makyöz ve makyörlerin kıyasıya mücadelesinde dopdolu bir yarışma izleyicileri bekliyor. Peki Kuaförüm Sensin 17 Ekim Perşembe kim birinci oldu? Puan tablosu haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen stil yarışması Kuaförüm Sensin'de hafta finaline doğru gidiliyor. 4 takım da birbirinden iddialı ve cuma günü 10 bin liralık ödülü kazanmak istiyor. Dün yayınlanan son bölüm de büyük çekişmeye sahne olmuş ve izleyenleri adeta mest etmişti. Günün konseptiyle seyircilerin karşısına çıkan modeller de tam not almıştı. Peki bugün neler yaşandı ve birinci kim oldu? Kuaförüm Sensin 17 Ekim Perşembe birincisi takım ve puan durumu haberimizde yer alacak.

 

16 Ekim Çarşamba | Konsept: Porselen Taş Bebek Birinci: Sıla ve Mira

14-18 Ekim haftası bölümleri ile ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de 26 ve 29 puanla ilk iki günü birinci tamamlayan Bilal ve Buse, tahtını dün kaptırdı. Nergiz Abasova'yı porselen taş bebek konseptinde yeniden yaratan Mira ve Sıla günü birincilikle tamamladı ve rakiplerine dur dedi. Bugün yeni bir heyecanın başlayacağo Kuaförüm Sensin'de birinci takım ve diğer ekiplerin aldığı puanları bu sayfada okuyabilirsiniz.



Mira ve Sıla | Model: Nergiz Abasova | 28 puan

nergiz abasova

Bilal ve Buse | Model : Serra Yanar | 21 puan

serra yanar

Meltem ve Murat | Model: Sena Aydın | 16 puan

sena aydın kuaförüm sensin

Burcu ve Ateş | Model: Aycan Yılmaz Çolak | 15 puan

aycan yılmaz çolak kuaförüm sensin
 

Kuaförüm Sensin 17 Ekim Perşembe kim birinci oldu?

Bugün haftann dördüncü bölümü ile ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'in birincisi Bilal ve Buse oldu.

Bilal ve Buse | Model: Serra Yanar | 21 puan

kuaförüm sensin serra yanar

Murat ve Meltem | Model: Sena Aydın | 18 puan

sena aydın kuaförüm sensin

Mira ve Sıla | Model: Nergiz Abasova | 18 puan

kuaförüm sensin nergiz abasova

Burcu ve Ateş | Model: Aycan Yılmaz Çolak | 16 puan

kuaförüm sensin aycan yılmaz çolak

serra yanar
 


Muammer Ketenci'den sert eleştiriler

Yarışmacılardan modellerini saçıyla ve makyajıyla tam bir porselen bebeğe benzetmesi istendi. Porselen bebek koleksiyonu olan Muammer Ketenci sert eleştirilerde bulundu. Kuaförüm Sensin'de yarışmacılar bugün yine ilginç bir konsept için yarıştı. Yarışmacılardan modellerini saçıyla ve makyajıyla tam bir porselen bebeğe benzetmesi istendi. Konsepte uygun kıyafetlerle gelen modellerini jürinin beğeneceği porselen bebeklere benzetmek için uğraşan yarışmacılara en sert eleştirileri, porselen bebek koleksiyonu olan Muammer Ketenci yaptı.



serra yanar kimdir

sena aydın kuaförüm sensin

negiz abasova

kuaförüm sensin nergiz abasova

murat ünlü


Kuaförüm Sensin Murat Ünlü kimdir?

Beşiktaş'ta kuaförü salonu var. Tabelasından anlaşılan iki ortağı ile birlikte burayı işletiyor. Müşterilerini özverili çalışmalarıyla adeta yeniden yaratan Murat Ünlü Beşiktaş taraftarı. Ünlü isimlerle de çalışıyor ve onları çekimlere hazırlıyor.




kuaförüm sensin meltem topçu


Kuaförüm Sensin Meltem Topçu kimdir?

Türkiye'nin stil yarışmasında makyöz olarak yer alacak olan Meltem Topçu genç ancak çok başarılı bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Kendisi 25 yaşındadır. Makyaj ve ipek kirpik uzmanıdır. Dans etmekten ve makyaj yapmaktan hoşlanır. sevmediği şeyler ise yanında sigara içilmesi ve eşyalarının izinsiz kullanılması. Aslan burcu olan Topçu, Beşiktaşlıdır. yarışmaya makyajda ne kadar başarılı olduğunu herkesin bilmesi ve kendisini insanlara öğretmek için katılmış. Instagram hesabı @meltemmtopcubeauty'dir.


 

Kuaförüm Sensin Burcu Kulat kimdir?

Kuaförüm Sensin'in yeni kuaförü Burcu Kulat (Cloud), yeni hafta fragmanı yayınlanmasıyla birlikte çok sayıda kişi tarafından araştırıldı. Kendisi Gaziosmanpaşa'da bir güzellik merkezi işletmektedir. Gelin başı modelleri, kalıcı makyaj hizmetleri, ağda, cilt bakım, saç kesimi, saç şekillendirme, manikür - pedikür, türban Başı modelleri ve tüm modern saç kesimi hizmetleri vermektedir.Salonunda müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir.

burcu kulaat


burcu kulaat


 

KUAFÖRÜM SENSİN SILA COŞAR KİMDİR?

Yarışmaya bu hafta dahil olan kuaför Sıla Coşar 15 yıldır kadın kuaförlüğü yaptığını söylüyor. Sıla Coşar kendisinden daha iyi bir kuaför olmadığını iddia ederek kazanmanın kaderinde olduğunu, kaybetmenin ise lügatinde yer almadığını belirtiyor. Sıla Coşar yarışmaya kadınların gücünü ve kararlılığını sembolize etmeye geldiğini söylüyor.

mira akkurt

KUAFÖRÜM SENSİN MİRA AKKURT KİMDİR?

1995 doğumlu olan Mira Akkurt makyözdür. Farklı ve ilk defa denenen başarılı makyajları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.


buse şimşek


KUAFÖRÜM SENSİN BUSE ŞİMŞEK KİMDİR?

21 yaşındadır. Aslen Batmanlı'dır. Buse, 5 yıllık makyöz olduğunu söyledi.


 

KUAFÖRÜM SENSİN BİLAL AĞIN KİMDİR?

31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır. İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi. Bilal Ağın ile Buse Şimşek, iddialı başladıkları gibi haftanın ilk gününde birinci olmayı da başardılar. Şu ana kadar yarışmaya yeni başlayıp da ilk gününde birinci olan pek az yarışmacı vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.