Kuaförüm Sensin 17 Haziran Çarşamba 267. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 17 Haziran Çarşamba 267. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu
SHOW TV ekranlarındaki yeni dönemine giderek ısınan ve izleyiciler tarafından da ilgiyle takip edilen Kuaförüm Sensin'de yeni gün heyecanı başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın yarışı bir kez daha nefes kesecek. Hafta ortasındaki sıralama merak ediliyor. Peki Kuaförüm Sensin 17 Haziran Çarşamba 267. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Yeni jüri üyeleri Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç ile pazartesi gününden itibaren ekranlardaki yerini alan Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün daha ekranlara geliyor. Dün geçen kıyasıya yarışın arıdndan gözler bugüne çevrildi. Hafta ortasındaki yarışta herkes birinciliği elde etmek ve kısa süre kalan hafta finali öncesinde avantaj sağlamak istiyor. Peki Kuaförüm Sensin 17 Haziran Çarşamba 267. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Bilal Ağın'dan tepki!
Dün yapılan puanlama sonucunda Bilal, Buse ve Selver sonuncu oldu. 7 puan üçlü bunu hak etmediklerini düşündü. Bilal Ağın; 'Bülent Hanım'dan çekiniyordum ama adaletine sonsuz güvenim var. Işıl Hanım ve Seçkin Bey'in adaletli olduğunu düşünmüyorum.' dedi. Rakiplerinin yaptığı işleri de beğenmediğini ifade eden Batmanlı kuaförün sözleri karşısında Gözde Kansu da şoke oldu. Güzel modacı ise kendini savundu. Buse Şimşek de; 'Ben burada o kadar dikkat ettim ki kırmızı rujuna kadar' ifadelerini kullandı. Reçber ise 'Sen sadece takımı kurtaramazsın. Totale bakıyoruz' ifadelerini kullandı. Bülent Ersoy'da jürideki arkadaşlarını eleştirdi.

duygu eren kuaförüm sensin

 

Kuaförüm Sensin 267. bölüm fragmanı

Bugün yayınlanacak olan Kuaförüm Sensin'de yeni bölümün fragmanı ekrana geldi. Yeni günde neler yaşanacağı merak ediyor ve öğrenmek isteniliyor. Buse'den sonunculuk tepkisi! Aydanur ile atışmasına Bülent Ersoy müdahale etti. Kendisine ayrı kulis isteyen yarışmacı kim? Hepsi ve daha fazlası Kuaförüm Sensin'in yeni bölümünde.

kuaförüm sensin duygu eren


 

Kuaförüm Sensin 17 Haziran Çarşamba kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 267. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal-Buse-Selver Puan
Pazartesi 10
Salı 7
Çarşamba 11
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan-Mustafa-Su Sümeyye Puan
Pazartesi 14
Salı 8
Çarşamba 12
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet-Songül-Melisa Puan
Pazartesi 14
Salı 8
Çarşamba 10
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Melisa

İlker-Duygu-Aydanur Puan
Pazartesi 7
Salı 10
Çarşamba 7
Perşembe
Cuma


kuaförüm sensin melisa seyfi

kuaförüm sensin songül yıldız

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız

kuaförüm sensin songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.