Kuaförüm Sensin 17 Ocak Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 17 Ocak Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
SHOW TV ekranlarının vazgeçilmez programı Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? Final bölümü sonrasında birinci ve elenen takım belli olacak. Kuaförüm Sensin 17 Ocak 2020 Cuma kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? Puan Durumu haberimizde.

Ekranların meslek ve eğlence yarışması Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha sona erdi. Pazartesi günü başlayan heyecanda artık takımlar kendilerinden istenen kıyafet şıklığına göre tercihlerini yaparak önce modellerini giydirecek, ardından da kendilerini haftayı birinci tamamlayacak saç ve makyaj tasarımlarına imza atmak için çabalayacak. Yayınlandığı her gün büyük bir eğlenceye sahne olan Kuaförüm Sensin'de bir takım da hayallerine veda ederek elenecek. Merakla beklenen ve kendi yayın saatinin haricinde sosyal medya ve internet sitesinden de izlenen yarışmada tartışmalar da eksik olmayacak. Peki Kuaförüm Sensin'de 17 Ocak 2020 Cuma kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin'de kim elendi? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...
 


Kuaförüm Sensin'de final günü!

Dört gün boyunca kendilerine verilen kovboy, deri ve spor şıklığına uygun konseptlerde yarışan takımlar dün de kendi tarzlarını yansıttıkları tasarımlarla karşımızdaydı. Aldıkları puanlarla son güne giren dört takımdan biri bugün 10 bin lirayı kazanacak bir diğeri de yarışmaya veda edecek. Unutulmaması gereken ise puanların çok yakın olması. Kuaförüm Sensin güncel puan durumu aşağıda yer alıyor. Sonuncu olan takımın dahi haftayı birinci bitirme ihtimalinin bulunduğu yarışmada bakalım sonuçlar açıklandığında neler yaşanacak.



 

Dört model damga vurdu

Yarışmada takımlara eşlik eden dört model de hafta boyunca çok konuşuldu. Aslı ile Taner'in modeli Elvan Doğan Almanya'dan Kuaförüm Sensin'e geldi. Takımının kendisine yansıttığı tasarımlarla da ön plandaydı. Alınan birinciliklerde de katkısı büyüktü. Dövmeleri de ilgi odağıydı. Özlem ile Zeynep'in modeli Gülşah İzgin perşembe günü yaşanan tartışmayla adından söz ettirdi. Özellikle Muammer Ketenci'nin hedefinde olan Zeynep ve Özlem ile yarışan Gülşah için Tuğba Özay da destek verdi. Hasan ve Buse'nin modeli Nisa Kaytuka da salı günkü afro saç stili ile haftanın en çok konuşulan performansların birinde baş roldeydi. Enerjisindeki yükseklik de modeller arasında kendisini farklı bir noktaya taşıdı. İsmihan ve Abdullah'ın modeli Büşra Yaşar da sosyal medyada en çok konuşulan isimdi.

kuaförüm sensin gülşah izgin kimdir
 

Zeynep ve Özlem elenmenin eşiğinde!

Kuaförüm Sensin'in perşembe gününde açıklanan puan durumunda Zeynep ve Özlem bu haftaki üçüncü sounculuklarını elde etti. Geçtiğimiz hafta jüri kararı ile yarışmada kalan ikili bu kez eğer farklı bir durum olmazsa elenecek gibi görünüyor. Elbette yarışma dinamiklerinde her şeyi yaşamak ve sonucun değiştiğini görmek mümkün. Sadece öngörü olarak Zeynep ile Özlem'in gideceğini düşünüyoruz.

kuaförüm sensin nisa kaytuka kimdir


 

Kuaförüm Sensin 17 Ocak Cuma kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 199. bölümünde büyük heyecan yaşandı programın cuma günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak. Aşağıdaki tablodan takip edebilirsiniz.

kuaförüm sensin nisa kaytuka fotoğrafları
 

Kuaförüm Sensin 17 Ocak Cuma kim elendi?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 199. bölümünde büyük heyecan yaşandı. Programın cuma günkü puan tablosu açıklandıktan sonra elenen takım haberimizde yer alacak. Aşağıdaki tablodan takip edebilirsiniz.

 





kuaförüm sensin büşra yaşar



özlem ürek fotoğrafları

zeynep uykan kimdir

zeynep uykan fotoğrafları
 


Kuaförüm Sensin 17 Ocak Cuma kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 199. bölümünde büyük heyecan yaşandı. Programın perşembe günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

Özlem Ürek / Zeynep Uykan Puan
Pazartesi 18
Salı 16
Çarşamba 18
Perşembe 16
Cuma



kuaförüm sensin aslı yazar
 

Hasan Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 26
Salı 34
Çarşamba 25
Perşembe 24
Cuma



buse şimşek
 

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 19
Salı 23
Çarşamba 17
Perşembe 26
Cuma

ismihan çetin
 

Taner Güneri / Aslı Yazar Puan
Pazartesi 29
Salı 24
Çarşamba 28
Perşembe 26
Cuma

özlem ürek kimdir
 

Hafta Finali Puan
Özlem Ürek / Zeynep Uykan
Hasan Ağın / Buse Şimşek
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Taner Güneri / Aslı Yazar

Hasan ve Buse birinci oldu. Özlem ile Zeynep elendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum