Kuaförüm Sensin 18 Ekim Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 18 Ekim Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
SHOW TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de geldik haftanın sonuna. Takımlar son kez performanslarını sergileyecek ve ardından hem birinci hem de sonuncu belirlenecek. Peki Kuaförüm Sensin 18 Ekim Cuma kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin 18 Ekim Cuma kim elendi? İşte puan durumu...

Birbirinden iddialı kuaförler, saç tasarımcıları, makyörler ve makyözlerin yarıştığı Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha geride kalıyor. Pazartesi başlayan 27. hafta heyecanı cuma günü yayınlanacak olan 135. bölüm ile sona erecek. İzleyenlerin gözünü bir an bile ayırmadığı, mesleğe başlamak isteyenlerin de öğrenmek için pür dikkat seyrettiği yarışmada son performanslar sergilenecek. Takımlar birinci olmak ve 10 bin liralık ödülü kazanmak için mücadele verecek. Diğer yandan da elenmemek adına gayret gösterecek. Kuaförüm Sensin 18 Ekim Cuma birincisi, eleneni ve puan tablosu haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin'de bir hafta nasıl geçti?

Muammer Ketenci, Adnan Serter ve Ayşegül Kartal'ın jüri koltuğunda oturduğu yarışmanın bu haftaki modelleri Serra Yanar, Nergiz Abasova, Aycan Yılmaz Çolak ve Sena Aydın'dı. Yarışmacılar ilk gün Roman gelin ve saçı yaptılar. İkinci gün kendilerinden örgü saç modeli ve glitter makyajı istendi. Hafta ortasındaki konsept ise taş bebek saçı ve makyajı oldu. Son olarak da beş parmak kesim ve sonbahar makyajını yapabilmek için yarıştılar. Bilal ve Buse, modelleri Serra Yanar ile birlikte dört günün üçünde liderliği elde etti ve büyük bir başarıya imza attı.


serra yanar


En çok konuşulan Serra Yanar ve Nergiz Abasova oldu

Kuaförüm Sensin'de yarışan modeller izleyenlerin de ilgi odağı oluyor. Güzelliği ile dikkat çeken 4 modelden en çok araştırılan isimler Serra Yanar ve Nergiz Abasova oldu. İki isim için internet üzerinde binlerce sorgulama gerçekleştirildi. Takipçi sayıları da buna bağlı olarak artış gösterdi. Serra kazandığı birinciliklerle, Nergiz de Azerbaycanlı Adriana Lima lakabı ile büyük sükse yaptılar.
 

serra yanar kimdir


Kuaförüm Sensin 18 Ekim Cuma kim birinci oldu?

Öncelikle siz değerli okuyucularımız için sayfanın en altında yer alan sekmede tüm günlere ulaşabileceğiniz puan durumlarını hazırladık. Dilediğiniz güne tıklayarak ilgili günün puan tablosunu görüntüleyebilirsiniz. Şu an tabloya göre Bilal ve Buse yarışı önde götürüyor. Eğer çok önemli bir gelişme yaşanmazsa dört günün üçünde birinciliği elde eden Bilal ve Buse haftayı birinci tamamlayabilir. Yine de yarışma sonunu beklemekte fayda var. Hafta birincisini açıklandıktan sonra haberimizde bulabilirsiniz.

Haftanın birincisi: Bilal ve Buse | Model: Serra Yanar

kuaförüm sensin serra yanar

Haftanın ikincisi: Sıla ve Mira | Model: Nergiz Abasova

kuaförüm sensin nergiz abasova

Haftanın üçüncüsü: Meltem ve Murat | Model: Sena Aydın

kuaförüm sensin sena aydın

Haftanın sonuncusu: Burcu ve Ateş | Model: Aycan Yılmaz Çolak

aycan yılmaz çolak

negiz abasova


Kuaförüm Sensin 18 Ekim Cuma kim elendi?

Gözde Kansu'nun sunduğu Kuaförüm Sensin'de elenen takım da merak ediliyor. Şu anki performanslara göre Burcu Cloud ve Ateş Faruk Yılmaz ile Meltem Topçu ve Murat Ünlü'nün takımları en yakın aday gibi görünüyor. Ateş Faruk Yılmaz daha önce Yemekteyiz'e katılmıştı. Kendisi aynı zamanda müzisyen. Kuaförüm Sensin onun için kendini tanıtma anlamında da bir fırsat oldu. Muammer Ketenci de bu yönde yorumlarda bulunmuş, amatör değerlendirmesi yapmıştı. Verilecek puanların ardından iki takımdan biri yarışmaya veda edebilir. Elenen takım da açıklandıktan sonra bu sayfada yer alacak.

Yarışmadan Burcu ve Ateş elendi.
 

kuaförüm sensin nergiz abasova


Modellerden sert çıkışlar

Yarışmada bu hafta en çok dikkat çeken konulardan biri de modellerin takımlarına yaptıkları çıkışlar oldu. Önce Aycan Yılmaz Çolak, Burcu Cloud ile perşembe günü de Nergiz Abasova, Sıla Coşar ile saç kesimi sebebiyle tartıştı. Konu diğer yarışmacılar ve jürinin de tepkisini çekti.


 


 

kuaförüm sensin meltem topçu

burcu kulaat
 

burcu kulaat
 

mira akkurt


buse şimşek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.