Kuaförüm Sensin 18 Haziran Perşembe 268. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 18 Haziran Perşembe 268. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu
Türkiye'nin en iddialı kuaförlerini, makyaj uzmanlarını ve model ışığı gören yarışmacılarını ağırlayan Kuaförüm Sensin'de adım adım hafta finaline doğru gidiliyor. Kıyasıya rekabette her alınan puan birinciliği ve elenen takımın kaderini belirliyor. Gözler bugüne çevrildi ve yarışma beklenmeye başlandı. Peki Kuaförüm Sensin 18 Haziran Perşembe 268. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Koronavirüs sonrasında başladığı yeni yayın döneminde de adından söz ettiren ve öğle saatlerini renklendiren Kuaförüm Sensin'de perşembe heyecanı yaşanıyor. Hafta finaline doğru gidilecek günde artık son performanslar ortaya koyulacak. Ardından da jüri puanlarını verecek ve son gün için geri sayım başlayacak. Kıyasıya mücadelenin sürdüğü ve puanların çok yakın olduğu yarışmada hangi takımın günü ve haftayı birinci bitireceği merakla bekleniyor. Peki Kuaförüm Sensin 18 Haziran Perşembe 268. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Instagram'a engel koydular!
Yeni dönemindeki jüri üyeleri ile dikkat çeken Kuaförüm Sensin'in 157 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı ile ilgili radikal bir karar alındı. Yarışmadan kesitlerin, videoların, fotoğrafların yayınlandığı ve en önemlisi gün sonu sonundaki puanların paylaşıldığı hesaplarda yorum yapma özelliği kaldırıldı. Her gün binlerce kişinin mesajlarıyla yüksek etkileşim elde edilen hesap için alınan bu kararın sebebinin ise yeni jüriye gelen tepkiler olduğu düşünülüyor. Bu hafta koltuğa oturan Işıl Reçber, Bülent Ersoy ve Seçkin Süngüç ile ilgili pek çok olumsuz düşünce paylaşıldı.

duygu eren kuaförüm sensin

Melisa'nın göz yaşları
Dün yayınlanan 267. bölümde konsept kına gecesi saçı ve makyajıydı. Songül ve Yağmur Yıldız'ın modeli Melisa Seyfi stüdyoya girdikten sonra göz yaşlarına hakim olamadı. İran asıllı güzel model daha önce kendisine yapılmayan kına için duygusal anlar yaşadı. Gözde Kansu ise kendisini teselli etmeye çalıştı.

 

kuaförüm sensin duygu eren


 

Kuaförüm Sensin 18 Haziran Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 268. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal-Buse-Selver Puan
Pazartesi 10
Salı 7
Çarşamba 11
Perşembe 7
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan-Mustafa-Su Sümeyye Puan
Pazartesi 14
Salı 8
Çarşamba 12
Perşembe 12
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet-Songül-Melisa Puan
Pazartesi 14
Salı 8
Çarşamba 10
Perşembe 6
Cuma

Kuaförüm Sensin Melisa

İlker-Duygu-Aydanur Puan
Pazartesi 7
Salı 10
Çarşamba 7
Perşembe 8
Cuma


kuaförüm sensin melisa seyfi

kuaförüm sensin songül yıldız

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız

kuaförüm sensin songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.