Kuaförüm Sensin 20 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 20 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
SHOW TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri eğlendiren ve bilgilendiren Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha sona erdi. Bugün bir takım elenecek diğeri de 10 bin lira kazanacak. Peki Kuaförüm Sensin 20 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin öğle saatlerinde en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'in 49. haftası da sona eriyor. Saç ve makyaj uzmanlarının son kez karşılaşacağı ve puanlarıyla haftaya nokta koyacağı bu önemli günde de rekabet yine had safhada olacak. Ayrıca izleyiciler de ekran başına kilitlenerek hem elenen hem de 10 bin lirayı kazanacak ekibi merak ediyor. Peki Kuaförüm Sensin 20 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 

Kuaförüm Sensin'e renk kattılar

Kuaförüm Sensin’de bu hafta kuaför Cihan Özdemir, makyöz Canan Adın, model Dilara Ateşer’den oluşan birinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt model Buse Başçı’dan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Akire Nur Erdoğmuş'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Mehmet Acun, makyöz Zeynep Armutlu, model Buket Açıl’dan oluşan dördüncü takım yarıştı. Modeller yarışmaya renk katmayı başardı.


İsmihan araba hediyesini beğenmedi!

Bir süredir gizli hayranından hediyeler alan İsmihan bu ismin kim olduğunu merak ediyordu. Dün yayınlanan programda da güzel kuaföre birçok kadının hayalini kurduğu bir hediye daha geldi. Bir demet gülün yanısıra kutu vardı. Kutunun içindeki de merak konusu haline gelmişti. Araba anahtarını gören İsmihan bu hediyeyi kendi aracındana daha iyi olmadığını söyleyerek reddetti. Bu tepki diğer yarışmacların eleştirisine neden oldu.



 

Konsept: Bahar şıklığı

Kuaförüm Sensin'in son yayınlanan bölümünde konsept bahar şıklığıydı. Her ne kadar koronavirüs sebebiyle pek yaşanamasa da bahar artık etkisini göstermeye başladı ve jüri de bu konsepti belirledi. Yarışmacılar da modellerine uygladıkları saç ve makyajlarla puanlarını aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN ZEYNEP ARMUTLU
 

Kuaförüm Sensin 49. hafta (244. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 49. hafta (244. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.

kuaförüm sensin buse başçı fotoğrafları
 

Kuaförüm Sensin 20 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 243. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Canan ve Cihan elendi. Zeynep ve Acun birinci oldu.

 

Kuaförüm Sensin Buse Başçı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı Puan
Pazartesi 20
Salı 18
Çarşamba 18
Perşembe 25
Cuma

ismihan çetin

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 18
Salı 21
Çarşamba 17
Perşembe 22
Cuma

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Canan Adın / Cihan Özdemir  Puan
Pazartesi 26
Salı 25
Çarşamba 11
Perşembe 19
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Zeynep Armutlu / Mehmet Acun Puan
Pazartesi 30
Salı 17
Çarşamba 21
Perşembe 18
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.