Kuaförüm Sensin 21 Ocak Salı kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 21 Ocak Salı kim birinci oldu? Puan Durumu
SHOW TV'nin eğlence ve meslek yarışması Kuaförüm Sensin'de dün başlayan yeni hafta heyecanı bugün de devam ediyor. Birbirinden iddialı dört takım ve dört model günü haftayı birinci tamamlamak için mücadele verecek. Peki 21 Ocak Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Ekranların fenomen yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni yarışmacılar Merve Hasbutçu ve Erbil Çaylak'ın da katıldığı programda mücadele seviyesi giderek artıyor. Eğlenceli anlar kadar gerilim ve tartışma dolu dakikaların da yaşandığı Kuaförüm Sensin'de bugün neler yaşanacağı merak ediliyor. Dün İsmihan ve Abdullah Sezer birinciliği kapmıştı. Peki Kuaförüm Sensin 21 Ocak Salı kim birinci oldu? Puan Durumu ve diğer detaylar haberimizde.
 


Aslı Hasan'ın ailesiyle tanıştı

Yarışmanın çifte kumruları Aslı ve Hasan bir süredir ilişkilerinde sorunlar yaşasa da bunları aştı ve artık araları iyi. Rakip olarak korakor mücadele içindeler ancak aşk hayatları bunun çok dışında. Buse ve Taner'in de müdahil olmasından kaynaklı bazı sorunlar geride kaldı. Son olarak Aslı Batman'a giderek Hasan'ın ve eski yarışmacı olan Bilal'in ailesiyle tanıştı. Bu anlar programda yayınlandı. Çiftin hayranları da buna çok sevindi.


200. bölüme pasta

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin dün 200. kez yayınlandı. Yılbaşında verilen ara sebebiyle bir gün tatil yapan program bunun dışında fire vermedi. Yarışmacılar, sunucu Gözde Kansu ve jüri üyeleri Muammer Ketenci, Tuğba Özay, Adnan Serter ve Ayşegül Kartal yaptırılan özel pastayı kesti.

kuaförüm sensin rana çakmak


Modeller çok konuşuldu

Kuaförüm Sensin’de bugün kuaför Taner Güneri makyöz Aslı Yazar, model  Büşra Alişar’dan oluşan birinci takım, kuaför Erbil Çaylak makyöz Merve Hasbutçu model Rana Çakmak’tan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Merve Erçin’den oluşan üçüncü takım ve kuaför Hasan Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Bahar Borucu’dan oluşan dördüncü takım gelin saçı ve makyajı yapmak için yarışmaya başladı. Dört model de güzellikleri ile sosyal medyada tam not aldı.

Kuaförüm Sensin Rana Almula Çakmak


Kuaförüm Sensin 41. hafta (201. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 41. hafta (201. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.

Kuaförüm Sensin  Büşra Alişar kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin  Büşra Alişar fotoğrafları
 

kuaförüm sensin merve hasbutcu

Kuaförüm sensin merve hasbutçu

kuaförüm sensin erbil çaylak
 

Kuaförüm Sensin Bahar Borucu kimdir

Kuaförüm Sensin Bahar Borucu fotoğrafları


Kuaförüm Sensin 21 Ocak Salı kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 201. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın salı günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

Merve Hasbutçu / Erbil Çaylak Puan
Pazartesi 18
Salı 19
Çarşamba
Perşembe
Cuma



kuaförüm sensin aslı yazar
 

Hasan Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 14
Salı 23
Çarşamba
Perşembe
Cuma



buse şimşek
 

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 30
Salı 27
Çarşamba
Perşembe
Cuma

ismihan çetin
 

Taner Güneri / Aslı Yazar Puan
Pazartesi 26
Salı 20
Çarşamba
Perşembe
Cuma

özlem ürek kimdir
 

Hafta Finali Puan
Merve Hasbutçu / Erbil Çaylak
Hasan Ağın / Buse Şimşek
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Taner Güneri / Aslı Yazar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.