Kuaförüm Sensin 22 Ekim Salı kim birinci oldu? Puan tablosu

Kuaförüm Sensin 22 Ekim Salı kim birinci oldu? Puan tablosu
SHOW TV'nin başarılı yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni gün maratonu izleyicilerle buluşuyor. Yarışmacılar yeni saç ve makyaj konseptleriyle günü zirvede tamamlamak için mücadele verecek. Peki Kuaförüm Sensin 22 Ekim Salı kim birinci oldu? Puan tablosu haberimizde.

Dün ilk bölümü ile ekranlara gelmeye başlayan Kuaförüm Sensin'in 28. haftasında heyecan kaldığı yerden devam etti. Burcu ve Ateş'in yerine gelen Koray Negiz ve eşi Sevil Öter'in katıldığı yarışmada hanım ağa saçı ve makyajı konseptleri uygulandı. Zaman zaman gergin, eğlenceli ve komik anlara sahne olan yarışmada sert yorumlar da yapıldı. Jürinin de verdiği puanlarla belirleyici rol oynadığı günün ardından gözler bugüne çevrildi. Gözde Kansu'nun sunduğu Kuaförüm Sensin'de 22 Ekim Salı günü kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin 22 Ekim Salı kim birinci oldu?

Dün yayınlanan yeni bölümde Bilal ve Buse kaldıkları yerden devam etti. Geçen haftayı lider kapatan ve beş günün dördünde birimcilik elde eden ikili dün de rakiplerine gözdağı vermeye başladı. Bakalım bugün de aynı performansı sergileyebilecekler mi... 

Günün puan durumu
Sıla ve Mira: 18 puan
Bilal ve Buse: 17 puan
Koray ve Sevil: 16 puan
Meltem ve Murat: 16 puan

Kuaförüm Sensin 22 Ekim Salı kim birinci oldu

Kuaförüm Sensin 22 Ekim Salı kim birinci oldu

Kuaförüm Sensin 22 Ekim Salı kim birinci oldu

Kuaförüm Sensin 22 Ekim Salı kim birinci oldu

Kuaförüm Sensin 22 Ekim Salı kim birinci oldu

serra yanar

serra yanar kimdir



negiz abasova

kuaförüm sensin nergiz abasova


Kuaförüm Sensin Murat Ünlü kimdir?

Beşiktaş'ta kuaförü salonu var. Tabelasından anlaşılan iki ortağı ile birlikte burayı işletiyor. Müşterilerini özverili çalışmalarıyla adeta yeniden yaratan Murat Ünlü Beşiktaş taraftarı. Ünlü isimlerle de çalışıyor ve onları çekimlere hazırlıyor.




kuaförüm sensin meltem topçu


Kuaförüm Sensin Meltem Topçu kimdir?

Türkiye'nin stil yarışmasında makyöz olarak yer alacak olan Meltem Topçu genç ancak çok başarılı bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Kendisi 25 yaşındadır. Makyaj ve ipek kirpik uzmanıdır. Dans etmekten ve makyaj yapmaktan hoşlanır. sevmediği şeyler ise yanında sigara içilmesi ve eşyalarının izinsiz kullanılması. Aslan burcu olan Topçu, Beşiktaşlıdır. yarışmaya makyajda ne kadar başarılı olduğunu herkesin bilmesi ve kendisini insanlara öğretmek için katılmış. Instagram hesabı @meltemmtopcubeauty'dir.

burcu kulaat


burcu kulaat


 

KUAFÖRÜM SENSİN SILA COŞAR KİMDİR?

Yarışmaya bu hafta dahil olan kuaför Sıla Coşar 15 yıldır kadın kuaförlüğü yaptığını söylüyor. Sıla Coşar kendisinden daha iyi bir kuaför olmadığını iddia ederek kazanmanın kaderinde olduğunu, kaybetmenin ise lügatinde yer almadığını belirtiyor. Sıla Coşar yarışmaya kadınların gücünü ve kararlılığını sembolize etmeye geldiğini söylüyor.

mira akkurt

KUAFÖRÜM SENSİN MİRA AKKURT KİMDİR?

1995 doğumlu olan Mira Akkurt makyözdür. Farklı ve ilk defa denenen başarılı makyajları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.


buse şimşek


KUAFÖRÜM SENSİN BUSE ŞİMŞEK KİMDİR?

21 yaşındadır. Aslen Batmanlı'dır. Buse, 5 yıllık makyöz olduğunu söyledi.


 

KUAFÖRÜM SENSİN BİLAL AĞIN KİMDİR?

31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır. İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi. Bilal Ağın ile Buse Şimşek, iddialı başladıkları gibi haftanın ilk gününde birinci olmayı da başardılar. Şu ana kadar yarışmaya yeni başlayıp da ilk gününde birinci olan pek az yarışmacı vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.