Kuaförüm Sensin 23-27 Aralık modelleri kimdir? İsimleri ve bilgileri

Kuaförüm Sensin 23-27 Aralık modelleri kimdir? İsimleri ve bilgileri
SHOW TV'nin başarılı programı Kuaförüm Sensin'de yarışmacılar kadar modeller de ilgi görüyor ve kim oldukları araştırılıyor. Yarışmanın 23-27 Aralık arasındaki modelleri kimdir? İşte detaylar...

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleriyle hem eğlendiren hem de mesleki eğitim açısından büyük bir şans olan Kuaförüm Sensin'de 36. hafta başladı. Birbirinden iddialı takımlara eşlik edecek modeller de belli oldu. En az yarışmacılar kadar ilgi odağı haline gelen ve binlerce kişinin takip ettiği modeller kimi zaman gözyaşı döküyor kimi zaman da güldürüyor. Peki Kuaförüm Sensin'in yeni modelleri kimdir? Detaylar haberimizde.
 

Kuaförüm Sensin'de yeni hafta modelleri ve takımları

Kuaför’üm Sensin’de bugün kuaför Taner Güneri makyöz Aslı Yazar, model Serenay Süpürgeci’den oluşan birinci takım, kuaför Betül Çetin, makyöz Şükran İşanlarlar model Elif Altun’dan oluşan ikinci takım, kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Simenay Sürmeli’den oluşan üçüncü takım ve kuaför Hasan Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Ebrar Yeni’den oluşan dördüncü takım podyum saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor! “Kuaförüm Sensin” 23 Aralık Pazartesi günü saat 12.30’da yeni bölümüyle Show TV’de!

kuaförüm sensin tuana su akın

Kuaförüm Sensin Emine Kaya kimdir?

kuaförüm sensin dilara ekiz kimdir



kuaförüm sensin ece şeker

kuaförüm sensin ece şeker fotoğrafları

kuaförüm sensin ilayda saçı kesildi bayıldı


Dünya izliyor

SHOW TV'de yayınlanan ve her bölümü ile binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin dünya basınında da geniş yer buluyor. Modelleri ilgi çekici hale getiren birçok konu gazete küpürleri, internet siteleri ve videolara konu oluyor. Son olarak geçtiğimiz haftadan itibaren yerine gelen ikizinin yarıştığı Bilal Ağın, İlayda Arslan'ın saçlarını kesmiş ve güzel model baygınlık geçirerek dünya basınında adını duyurmuştu.

kuaförüm sensin ilayda arslan fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.