Kuaförüm Sensin 24 Ocak Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 24 Ocak Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
SHOW TV ekranlarının vazgeçilmez programı Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? Final bölümü sonrasında birinci ve elenen takım belli olacak. Kuaförüm Sensin 24 Ocak 2020 Cuma kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? Puan Durumu haberimizde.

Hafta içi günlerinin en çok seyredilen yarışma programlarından biri olan Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha final bölümü ile sona eriyor. Merve Hasbutçu ve Erbil Çaylak'ın katılımı ile başlanan haftada bugün birinci ve elenen takım belli olacak. Dün kesim günüydü ve bir kez daha kavga, tartışma ile gözyaşı eksik olmadı. Özellikle Hasan ve Erbil'in modelleri Bahar Borucu ile Rana Çakmak ağlamaları ile güne damga vurdu. Bugün son gün. Takımlar yine ellerinden geleni yapacak ve haftayı birinci tamamlayarak 10 bin lirayı kazanmak için uğraşacak. Peki Kuaförüm Sensin'de 24 Ocak 2020 Cuma kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin'de kim elendi? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...
 


Modellerin tepki günü!

Bilindiği üzere perşembe günleri çok gergin geçiyor. Sebebi ise saçların kesim günü olması. Birçok model saçlarını kesilmiş halde görünce tepki gösterebiliyor ya da ağlayabiliyor. Son dönemde çok sık rastladığımız bu durum dün de tekrar edildi. Bahar Borucu ile Rana Çakmak gözyaşı döktü. Çakmak'ın Erbil Çaylak'a tepkisi de çok konuşuldu.

kuaförüm sensin rana çakmak


Konsept mini etek

Yarışmacılar dün de ellerinden geleni yaparak birinciliği kazanmaya çalıştı. Adnan Serter kesim gününde de istedikleri bir modeli yapmalarını söyledi kuaförlere. Makyajda da mini etek şıklığına uygun tasarım yapılması istendi. Kıyafetler de buna göre belirlendi. Dört takım da kendi modellerine en uygun kıyafetleri bulmak için birbirleri ile yarıştı.

Kuaförüm Sensin Rana Almula Çakmak


Kuaförüm Sensin'de final günü!

Dört gün boyunca kendilerine verilen konseptlerde yarışan takımlar dün de kendi tarzlarını yansıttıkları tasarımlarla karşımızdaydı. Aldıkları puanlarla son güne giren dört takımdan biri bugün 10 bin lirayı kazanacak bir diğeri de yarışmaya veda edecek. Unutulmaması gereken ise puanların çok yakın olması. Kuaförüm Sensin güncel puan durumu aşağıda yer alıyor. Sonuncu olan takımın dahi haftayı birinci bitirme ihtimalinin bulunduğu yarışmada bakalım sonuçlar açıklandığında neler yaşanacak.

Kuaförüm Sensin  Büşra Alişar kimdir? Instagram hesabı
 

Dört model damga vurdu

Kuaförüm Sensin’de bu hafta kuaför Taner Güneri makyöz Aslı Yazar, model Elvan Büşra Alişar’dan oluşan birinci takım, kuaför Erbil Çaylak makyöz Merve Hasbutcu model Rana Çakmak’tan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Merve Elçin’den oluşan üçüncü takım ve kuaför Hasan Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Bahar Borucu’dan oluşan dördüncü takım yarıştı. Modeller beş gün boyunca da çok konuşulmayı başardı.

Kuaförüm Sensin  Büşra Alişar fotoğrafları
 

Buse ve Hasan elenmenin eşiğinde!

Kuaförüm Sensin'in perşembe gününde açıklanan puan durumunda Buse ve Hasan elenmenin eşiğine geldi. Ancak puandan da ziyade ikilinin arasındaki tartışmalar ve Aslı ile Taner'in masasıyla sahip oldukları problemler bu sonu getirecek gibi görünüyor. Yine de son günde yapacakları bir sıçrama onları yarışmada tutabilir. Editörümüzün yorumu ise bu durumun mümkün olmayacağı yönünde. Buse ikinci kez geldiği yarışmada hiç mutlu değil. Hasan da dün son olarak kesim yapmayı bırakarak mesajı vermişti.

kuaförüm sensin merve hasbutcu
 

Kuaförüm Sensin 41. hafta (204. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 41. hafta (204. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.

Kuaförüm sensin merve hasbutçu


 

Kuaförüm Sensin 24 Ocak Cuma kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 204. bölümünde büyük heyecan yaşandı programın cuma günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak. Aşağıdaki tablodan takip edebilirsiniz.

kuaförüm sensin erbil çaylak
 

Kuaförüm Sensin 24 Ocak Cuma kim elendi?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 204. bölümünde büyük heyecan yaşandı. Programın cuma günkü puan tablosu açıklandıktan sonra elenen takım haberimizde yer alacak. Aşağıdaki tablodan takip edebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Bahar Borucu kimdir
 

Kuaförüm Sensin güncel puan durumu

Merve Hasbutçu / Erbil Çaylak Puan
Pazartesi 18
Salı 19
Çarşamba 20
Perşembe 21
Cuma


Kuaförüm Sensin Bahar Borucu fotoğrafları
 

Merve Hasbutçu / Erbil Çaylak Puan
Pazartesi 18
Salı 19
Çarşamba 20
Perşembe 21
Cuma


kuaförüm sensin aslı yazar

Hasan Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 14
Salı 23
Çarşamba 18
Perşembe 17
Cuma


buse şimşek

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 30
Salı 27
Çarşamba 25
Perşembe 18
Cuma


ismihan çetin

Taner Güneri / Aslı Yazar Puan
Pazartesi 26
Salı 20
Çarşamba 18
Perşembe 25
Cuma


özlem ürek kimdir

Hafta Finali Puan
Merve Hasbutçu / Erbil Çaylak
Hasan Ağın / Buse Şimşek
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Taner Güneri / Aslı Yazar

Buse ve Hasan elendi. Birinci İsmihan ve Abdullah oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum