Kuaförüm Sensin 25 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 25 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu
SHOW TV'nin eğlendiren yarışması Kuaförüm Sensin'de hafta ortasına gelindi. Yarışmacılar bir kez daha modellleriyle birlikte oluşturacağı tasarımlarla birlikte en çok puanı toplamak için yarışacak. Peki Kuaförüm Sensin Best Of 25 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin öğle sonrasında en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'in ilk best of haftasında yeni bir günün daha heyecanı yaşanıyor. Yeni konseptiyle daha farklı bir kimliğe bürünen programda üçüncü günde de rekabet had safhada olacak. Takımlar, modellerinin seçtiği kıyafet ve aksesuarları göz önünde bulundurarak saç ve makyajlarını yapacak. Ardından da puanlamaya geçilecek. Alınacak fazladan her puan cuma günü elenecek yarışmacıların belirlenmesinde rol oynayacak. Peki Kuaförüm Sensin Best Of 25 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Pazartesi birinci salı sonuncu!
Kuaförüm Sensin'in en çok ilgi gören ikililerinden Bilal ve Buse, best of haftasına bomba gibi bir giriş yaparak rakiplerine fark atpı birinciliği elde etmişti. En yakın rakiplerine 6 puan fark atan iki yarışmacı dün ise hayal kırıklığı yaşattı. Dilek Kaya'nın seçtiği kıyafetin yanısıra yapılan saç ve makyaj onları sonunculuğa itti. İkili günü 3 puanla tamamladı.

Kuaförüm Sensin Selen Eşdur

Konsept: Düğünde kısmet arayan kız
Yarışmada belirlenen konseptler günlük hayata yönelik oluyor. Onlardan biri daha dün işlendi. Düğünde kısmet arayan kız konsepti ile takımlardan ellerinden gelenin en iyisini yapmaları istendi. Zaman zaman komik anlara sahne olan yarışma bazen de gerilimli dakikaları da beraberinde getirdi.

kuaförüm sensin emina carkovic
 

Kuaförüm Sensin 25 Mart Çarşamba kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 247. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 13
Salı 3
Çarşamba 7
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan Dede / Mustafa Batur Puan
Pazartesi 8
Salı 9
Çarşamba 9
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Emina Çarkoviç / Mira Akkurt Puan
Pazartesi 6
Salı 9
Çarşamba 8
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt

Öncü Aslan / Özlem Aslan Puan
Pazartesi 7
Salı 7
Çarşamba 10
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum