Kuaförüm Sensin 27 Mart Cuma kim elendi? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 27 Mart Cuma kim elendi? Puan Durumu
Birbirinden iddialı dört takımın yarıştığı Kuaförüm Sensin'de heyecan final günü doruğa çıkıyor. Yaptıkları işlerin ardından birinciliği kazanmak isteyen yarışmacılar arasındaki rekabet de izlenmeye değer. Alınacak her puan büyük bir avantaj sağlayacak ancak bir takım bugün yarışmaya veda edecek. Peki Kuaförüm Sensin 27 Mart Cuma kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Pazartesi günü başlayan best of haftasıyla izleyenlerin karşısına çıkan Kuaförüm Sensin'de bugün final günü. Takımlar beşinci günde de hünerlerini sergileyerek yarışmada devam etmek ve birinci olabilmek için mücadele verecek. Ancak bunun yanında bir takım da hayallerine veda edecek. Kuaförüm Sensin'e en çok damga vuran 8 ismin yarıştığı haftada kimin gideceği merakla bekleniyor. Peki Peki Kuaförüm Sensin 27 Mart Cuma kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 

Kuaförüm Sensin 27 Mart Cuma kim elendi?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 249. bölümünde elenen takım belli olacak. Puanlar birbirlerine çok yakın. Bu sebeple heyecan da üst düzeyde. Dün verilen puanlarla birlikte Mustafa ve Tunahan ilk sırada yer alıyor. 38 puanı bulunan ikiliyi 35 puanla Öncü ve Özlem takip ediyor. Bilal ve Buse'nin 34 puanı var. Son sırada ise Mira ile Emina bulunuyor. Eğer Mira ile Emina önemli bir performans göstermezse  ya da bir çekilme kararı yarışmadan elenecek. En yakın rakipleri 34 puanda. Eğer Bilal ve  Buse, Dilek ile birlikte konsept dışı kalır da 3 puan alırsa en az 8 puan almak zorundalar. Eğer kalmazlarsa bunun daha üstüne de çıkmak zorundalar. Hafta boyunca en yüksek aldıkları puan 9'du. Sonuçlar açıklanınca haberimizde olacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 13
Salı 3
Çarşamba 7
Perşembe 11
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan Dede / Mustafa Batur Puan
Pazartesi 8
Salı 9
Çarşamba 9
Perşembe 12
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Emina Çarkoviç / Mira Akkurt Puan
Pazartesi 6
Salı 9
Çarşamba 8
Perşembe 7
Cuma

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt

Öncü Aslan / Özlem Aslan Puan
Pazartesi 7
Salı 7
Çarşamba 10
Perşembe 11
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Su Sümeyye Atlı, Mustafa Batur ve Tunahan Dede birinci oldu. Selver, Emina ve Mira sonuncu oldu. Ancak eleme yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.