Kuaförüm Sensin 27 Şubat Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 27 Şubat Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu
SHOW TV'nin hafta içinde yayınlanan ve her bölümü ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir gün başlıyor. 27 Şubat Perşembe günü yayınlanan 228. bölüm ilgiyle izlenecek. Peki Kuaförüm Sensin 27 Şubat Perşembekim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile herkesi eğlendiren ve mesleki açıdan da izleyenlere katkı sağlayan Kuaförüm Sensin'de yeni bir gün başlıyor. Bugün kesim günü ve gerilimin iyice yukarı tırmanması bekleniyor. Çünkü perşembe günü birçok model saçlarının kesilmesiyle büyük şok yaşayıp hem takımları ile tartışmış hem de ağlamıştı. Bugün her yarışmacıya diğer günlerden daha fazla iş düşüyor. Peki Kuaförüm Sensin 27 Şubat Perşembekim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Sen korkunç bir insansın!
Bu haftanın en dikkat çekici modellerinen biri olan Gizem Barış gözyaşlarıyla programa damga vurdu. Fatma Demirci'nin kendisine yaptığı baskıya dayanamayan ve ağlayan genç model, 'Tamam şakalaşıyoruz ama bazı söylediği şeyleri kabul etmiyorum. Kendimi baskı altında hissediyorum. Buraya gelirken çok hevesliydim ve bu masaya düşmek istemiyordum. Fatma abla sen ablalarım, teyzelerim yaşındasın. Korkunç bir insansın!' ifadelerini sarf etti ve Gözde Kansu'dan müsade istedi. Gizem'i Çetin ve İsmihan da yatıştırmaya çalıştı.

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

İsmihan ve Abdullah ayrılıyor mu?
Geldiği günden bu yana başarılı performansıyla dikkat çeken ve ilk dönemine göre muazzam bir form ortaya koyan İsmihan Çetin ile ilgili olarak Fatma Demirci'nin ortaya attığı 'yeni takım arkadaşı arıyor' iddiası da günün en çok konuşulan konularından biriydi. Özlem de durumdan haberi olduğunu ancak Fatma söyleyene kadar ağzından çıkmadığını belirtti. İsmihan ise Tuna ve Mira'nın adının geçtiğini ve bu kişileri yanında istemediğini söyleyerek; 'Abdullah ile hem kardeşiz hem de partneriz. Çok da iyi anlaşıyoruz. Konya'yı en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Bizim üzerimizden kimse prim yapmaya çalışmasın. Bugün ben düşerim o kaldırır, yarın o düşer ben kaldırırım.' dedi.

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı


Kuaförüm Sensin 46. hafta (228. bölüm) fragmanı

Program finali sonrasında yayınlanan 46. hafta (228. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı
 

Kuaförüm Sensin 27 Şubat Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 228. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı
 

Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı Puan
Pazartesi 22
Çarşamba 21
Çarşamba 21
Perşembe 26
Cuma


kuaförüm sensin aslı yazar
 

Çetin Köroğlu / Fatma Demirci Puan
Pazartesi 16
Çarşamba 25
Çarşamba 23
Perşembe 21
Cuma



buse şimşek
 

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 19
Çarşamba 30
Çarşamba 26
Perşembe 31
Cuma

ismihan çetin
 

Taner Güneri / Aslı Yazar Puan
Pazartesi 22
Çarşamba 24
Çarşamba 19
Perşembe 21
Cuma

kuaförüm sensin Bersu Üstündağ

kuaförüm sensin Bersu Üstündağ

kuaförüm sensin münevver ergün



kuaförüm sensin Feride Hüseyinova

kuaförüm sensin Aslıhan Öziş

kuaförüm sensin Aslıhan Öziş

Hafta Finali Puan
Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı
Çetin Köroğlu / Fatma Demirci
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Taner Güneri / Aslı Yazar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.