Kuaförüm Sensin 28 Ekim Pazartesi kim birinci oldu? Puan tablosu

Kuaförüm Sensin 28 Ekim Pazartesi kim birinci oldu? Puan tablosu
Türkiye'nin en iyi saç tasarımcıları ve makyözlerinin yarıştığı Kuaförüm Sensin'de yeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı 4 takım yine birincilik için mücadele edecek. Peki Kuaförüm Sensin 28 Ekim Pazartesi kim birinci oldu? Puan tablosu haberimizde yer alıyor.

Cuma günü Bilal ve Buse'nin bir kez daha 10 bin lira kazanarak birinciliği elde ettiği haftanın ardından yeni heyecan başlıyor. Kuaförüm Sensin pazartesiden itibaren 29. hafta bölümleriyle ekranda olacak. Sıla ve Mira'nın yerine gelecek isimlerin merak ediliği günde rekabet yeniden alev alacak. Modellere uygulanacak saç tasrımları ve makyajlarla günü birinci bitirmek adına yarışılacak günde puan durumu da araştırılıyor. Peki Kuaförüm Sensin 28 Ekim Pazartesi kim birinci oldu? Puan tablosu haberimizde yer alıyor.
 


Melek Gültekin ve Sevcan Çakır katılıyor

Cuma günü açıklanan puan durumuna göre uzun süredir yarışmada yer alan ve büyük bir izleyici kitlesi oluşturan Sıla ile Mira programa veda etmişti. Yerlerine ise makyaj sanatçısı olarak Melek Gültekin ve kuaför Sevcan Çakır hünerlerini sergilemeye başlayacak. Sıla ve Mira'nın ardından koltuğa oturacak ikili yayınlanan fragmanda iddialarını ortaya koydular. Şimdiden de araştırmalar başladı. Bakalım performansları nasıl olacak.


Kuaförüm Sensin 28 Ekim Pazartesi kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 141. bölümünde büyük heyecan yaşanacak. Gözde Kansu'nun sunduğu yarışmadaki birinci açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.







melek gültekin kimdir

kuaförüm sensin melek gültekin
 

kuaförüm sensin sevcan çakır fotoğrafları



kuaförüm sensin meltem topçu


Kuaförüm Sensin Meltem Topçu kimdir?

Türkiye'nin stil yarışmasında makyöz olarak yer alacak olan Meltem Topçu genç ancak çok başarılı bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Kendisi 25 yaşındadır. Makyaj ve ipek kirpik uzmanıdır. Dans etmekten ve makyaj yapmaktan hoşlanır. sevmediği şeyler ise yanında sigara içilmesi ve eşyalarının izinsiz kullanılması. Aslan burcu olan Topçu, Beşiktaşlıdır. yarışmaya makyajda ne kadar başarılı olduğunu herkesin bilmesi ve kendisini insanlara öğretmek için katılmış. Instagram hesabı @meltemmtopcubeauty'dir.


buse şimşek


KUAFÖRÜM SENSİN BUSE ŞİMŞEK KİMDİR?

21 yaşındadır. Aslen Batmanlı'dır. Buse, 5 yıllık makyöz olduğunu söyledi.


 

KUAFÖRÜM SENSİN BİLAL AĞIN KİMDİR?

31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır. İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi. Bilal Ağın ile Buse Şimşek, iddialı başladıkları gibi haftanın ilk gününde birinci olmayı da başardılar. Şu ana kadar yarışmaya yeni başlayıp da ilk gününde birinci olan pek az yarışmacı vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.