Kuaförüm Sensin 3 Haziran Çarşamba 257. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 3 Haziran Çarşamba 257. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu
Türkiye'nin en iddialı saç ve makyaj uzmanlarını bir araya getiren ve modelleriyle de nefes kesen Kuaförüm Sensin'de yeni gün heyecanı başlıyor. Yarışmacılar kendilerine verilen sürede ellerinden gelenin en iyisini yaparak günü lider olarak tamamlamak ve son iki bölüme avantajlı girmek istiyor. Peki Kuaförüm Sensin 3 Haziran Çarşamba 257. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Pazartesi başlayan yeni dönemiyle birlikte izleyicileri yeniden ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'de hafta ortası maratonu başlıyor. Üçüncü günde de kıyasıya bir rekabete sahne olacak yarışmada her takım en yüksek puanı alabilmek adına mücadele verecek. Dün bir kez daha sinirler gerildi, tartışmalar yaşandı, sert sözler söylendi ve hiç de istenmeyen anlara tanıklık edildi. Ancak eğlence de eksik olmadı. Her bölümüyle ayrı bir eğlence sunan programda elbette gün sonu da büyük önem taşıyor. Yani puanlar. Seyircilerin merakla öğrenmek istediği tablodaki son durum hakkında her gün detaylı araştırmalar yapılıyor. Peki Kuaförüm Sensin 3 Haziran Çarşamba 257. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Aleyna, Ramazan ve Saadet arasındaki gerilim bitmiyor!

Yeni dönemin ilk takımı olarak yarışmaya katılan Saadet Dinçer, Ramazan Arıkan ve Aleyna Deniz'in ilk günden itibaren başlayan tarıtşmaları bir türlü son bulmuyor. Hem saç hem hem makyaj hem de kıyafet konusunda birbirlerine serti fadeler kullanan üçlü bir de kıskançlık ta tartışmaya girdi. Hatta diğer masalardan da Saadet'e tepki geldi. Eğer böyle giderse her ne kadar dün 9 puan da almış olsalar bu gergin ortam başarılarını gölgeleyecek gibi gmrünüyor.

kuaförüm sensin aleyna deniz


Selen Eşdur ve Mustafa Batur aşk mı yaşıyor

Yarışmanın koronavirüs süreci öncesinde yayınlanan bölümlerinde Selen Eşdur ve Mustafa Batur arasındaki yakınlaşma dikkat çekmişti. İkilinin bu tavırları yeni bir aşkın da habercisi mi sorularını da beraberinde getirdi. Daha önce Mira ve Tunahan'ın yanısıra Aslı ve Hasan da sevgili olmuşlardı. Daha önceki döneminde de Mustafa, Tuğçe Yılmaz'ın beğendiği bir isimdi. Bakalım ilerleyen günlerde neler yaşanacak.

Kuaförüm Sensin model Aleyna Deniz kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin 3 Haziran Çarşamba kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 257. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 6
Salı 6
Çarşamba 14
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan- Mustafa - Su Sümeyye Puan
Pazartesi 8
Salı 10
Çarşamba 11
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet - Ramazan - Aleyna Puan
Pazartesi 4
Salı 9
Çarşamba 13
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt

Öncü - Özlem - Selen Puan
Pazartesi 7
Salı 10
Çarşamba 10
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.