Kuaförüm Sensin 3 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 3 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
SHOW TV'nin saç ve makyaj programı Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha sona eriyor. Takımlar sona kez hünerlerini sergileyecek ve final öncesinde avantajlı bir duruma gelebilmek için çaba gösterecek. Birincilik ve elenmeme mücadelesinin sonuna kadar yaşanacağı yarışmada alınacak her puan altın değerinde. Kuaförüm Sensin 3 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Yepyeni bir konseptle ve best of yarışmacılarıyla karşımıza çıkan Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha sona eriyor. Geçen hafta eleme yapılmamış ve takımlara hem yarışmanın yeni konseptine hem de modellerine alışması için süre tanınmıştı. Ancak bugün bir takım elenecek ve hayallerine veda edecek. Bir takımda birinciliği kazanarak 10 bin liranın sahibi olacak. Heyecan tufanı içinde geçecek olan yarışmada artık her şey birincilik için. Saç ve makyaj uzmanları modelleriyle birlikte son kez marifetlerini ortaya koyarak programa devam edecek performansı sergilemek istiyor. Kuaförüm Sensin 3 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde.

Emina ve Mira ım elenecek?
Kuaförüm Sensin'in ilk best of haftasında elenmesi gereken Emina ve Mira adeta direkten dönmüştü. Gözde Kansu takımlara bir şans daha verileceğini açıkladıktan sonra yarışmada kalan ikili bu kez Selver Güneş ile yeni başlangıca imza atmak istiyordu. Ancak geldikleri noktada sonuncu sırada yer alıyorlar. Hafta boyunca birincilik elde edemeyen Emina ve Mira bugün eğer istedikleri sonuçları alamazsa elenmeye en yakın takım durumunda. Selver Güneş de eleme gerçekleşirse yarışmadan ayrılmak zorunda kalacak.

Selver ağladı
Dün yarışmada konsept 60'lar partisiydi. Tunahan ve Mustafa o dönemin kıyafetleriyle sahneye çıktı. Bu anlar gülüşmelere neden oldu. Ancak jüri değerlendirmesinde hüzünlü dakikalar yaşandı. Selver Güneş, Muammer Ketenci'nin eleştirilerine dayanamayarak ağladı. 3 puan veren ünlü modacı kararından vazgeçti ve 4 puan verdi. Ancak bu durum Emina ve Mira'yı kurtaramadı.
 

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt


Kuaförüm Sensin 3 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 254. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Emina ve Mira elendi. Bilal ve Buse birinic oldu.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 6
Salı 11
Çarşamba 11
Perşembe 13
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan Dede / Mustafa Batur Puan
Pazartesi 10
Salı 6
Çarşamba 10
Perşembe 10
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Emina Çarkoviç / Mira Akkurt Puan
Pazartesi 9
Salı 9
Çarşamba 6
Perşembe 12
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Öncü Aslan / Özlem Aslan Puan
Pazartesi 7
Salı 9
Çarşamba 8
Perşembe 15
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.