Kuaförüm Sensin 31 Ekim Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu

Kuaförüm Sensin 31 Ekim Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu
Show TV'nin öğle kuşağındaki stil yarışması Kuaförüm Sensin 144. bölümü ile ekranlarda. Takımlar bugün de liderliği kapmak için yarışacak. Peki Kuaförüm Sensin 31 Ekim Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en iyi kuaförleri ve makyaj uzmanlarının yarıştığı Kuaförüm Sensin'de yeni gün heyecanı başladı. Birbirinden iddialı dört takım yeniden kendilerine ayrılan masada performanslarını sergileyecek ve günü birinci olarak bitirmeye çalışacak. Dün yayınlanan son bölümde konsept olarak Hint teması işlenmişti. Birinciliği ise Buse ve Bilal almıştı. Peki Kuaförüm Sensin'de bugün kim birinci oldu? İşte 31 Ekim Perşembe puan durumu...
 


Tehlike çanları çalıyor!

Kuaförüm Sensin'de uzun süredir liderliğe oynayan ve zirvede tek kalan Bilal ile Buse'yi zorlayabilen bir takım vardı sadece bu hafta. Yarışmaya yeni katılan Sevcan ve Melek salı günü birinciliği elde eti ve rakiplerine gözdağı verdi. Bilal ve Buse en azından bu konuda kendilerini tedirgin hissetti. Enselerinde başka bir takımın olduğunu bilmek hem onların daha iyi iş yapmasına olanak sağlayacak hem de yarışmadaki heyecanı artıracak. Meltem ve Cemal ile Koray ve Sevil'den oluşan iki takım eğer bugün ve yarın istedikleri sonuçları alamazsa elenmeleri kaçınılmaz olacak.

 

Kuaförüm Sensin 31 Ekim Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 143. bölümünde Hint teması işlendi. Bilal ve Buse 27 puanla büyük fark atarak birinciliği kazandı. İkinci Sevcan ve Melek, üçüncü Koray ve Sevil oldu. Meltem ve Cemal ise sonuncu sırada yer aldı.

Güncelleme: Günün birincisi yine Bilal ve Buse oldu.

Kuaförüm Sensin 31 Ekim Perşembe



melek gültekin kimdir

kuaförüm sensin melek gültekin

kuaförüm sensin sevcan çakır fotoğrafları



kuaförüm sensin meltem topçu


Kuaförüm Sensin Meltem Topçu kimdir?

Türkiye'nin stil yarışmasında makyöz olarak yer alacak olan Meltem Topçu genç ancak çok başarılı bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Kendisi 25 yaşındadır. Makyaj ve ipek kirpik uzmanıdır. Dans etmekten ve makyaj yapmaktan hoşlanır. sevmediği şeyler ise yanında sigara içilmesi ve eşyalarının izinsiz kullanılması. Aslan burcu olan Topçu, Beşiktaşlıdır. yarışmaya makyajda ne kadar başarılı olduğunu herkesin bilmesi ve kendisini insanlara öğretmek için katılmış. Instagram hesabı @meltemmtopcubeauty'dir.


buse şimşek


KUAFÖRÜM SENSİN BUSE ŞİMŞEK KİMDİR?

21 yaşındadır. Aslen Batmanlı'dır. Buse, 5 yıllık makyöz olduğunu söyledi.


 

KUAFÖRÜM SENSİN BİLAL AĞIN KİMDİR?

31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır. İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi. Bilal Ağın ile Buse Şimşek, iddialı başladıkları gibi haftanın ilk gününde birinci olmayı da başardılar. Şu ana kadar yarışmaya yeni başlayıp da ilk gününde birinci olan pek az yarışmacı vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.