Kuaförüm Sensin 4 Ekim Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan tablosu

Kuaförüm Sensin 4 Ekim Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan tablosu
Büyük heyecana sahne olan bölümleriyle bir haftayı daha geride bırakmaya hazırlanan Kuaförüm Sensin'de final günü. Alınan her puanın büyük önem taşıdığı cuma gününde takımlar birincilik ve yarışmada kalma mücadelesi verecek. Peki Kuaförüm Sensin 4 Ekim Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan tablosu haberimizde.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı stil yarışması Kuaförüm Sensin'de giderek artan heyecan final ile devam ediyor. Birbirinden iddialı takımların yer aldığı haftada hangisinin birinci olacğaı ve kimin eleneceği merak konusu. Haftalık performansların iyi olmasına rağmen cuma gününde değiştiği çok hafta gördül ve puanlar da birbirlerine yakın. Jüri üyelerinin de yapacağı değerlendirmelerle birinci olan ve elenen takım bugün belirlenecek.
 

Kuaförüm Sensin 4 Ekim Cuma puan durumu

Haftanın birincisi Bilal ve Buse, eleneni ise Mete ve Arzu oldu.

3 Ekim Perşembe puan durumu
Hayat ve Özlem 21 puanla birinciliği elde etti. Bilal ve Buse ile Sıla ve Mira 20 puanla günü ikinci bitirdi. Mete ve Arzu ise sonuncu oldu.

2 Ekim Çarşamba puan durumu
Mete ve Arzu 19 puanla birinci oldu. İkinciliği 17 puanla Hayal ve Özlem elde etti. Bilal ve Buse 16 puanla üçüncü, Sıla ve Mira da 15 puanla son sırada yer aldı.

kuaförüm sensin ezgi yalçınkaya

1 Ekim Salı puan durumu
Kuaförüm Sensin 122. Bölümünde; tasarım saç ve makyaj konseptinde gün sonunda yarışmacıların ve rakiplerin verdikleri puanlar açıklandı. Yeni yarışmacılar Mete ve Arzu, 12 puan alarak günün sonuncusu oldu. 21 puan alan Hayat ve Özlem günü üçüncü olarak tamamladı. 23 puan ile günün birincis ise Sıla ve Mira oldu.

Kuaförüm Sensin 30 Eylül Pazartesi puan durumu
Mete ve Arzu 20 puan ile birinci oldu. Hayat & Özlem 20 puan ile ikinciliği elde etti. Bilal & Buse 13 puanla üçüncü sırada yer aldı. Sıla & Mira 12 puanla günü sonuncu bitirdi.

buse şimşek
 

Kuaförüm Sensin 4 Ekim Cuma kim elendi?

Yarışmadan elenen takım büyük bir merakla bekleniyor. İzleyicilerin ekran başına kitleneceği program sonunda hayallerine veda eden takım açıklanacak.

Kuaförüm Sensin 4 Ekim Cuma kim birinci oldu?

Öğle saatlerinde ilgiyle izlenen Kuaförüm Sensin'in hafta birincisi açıklandığında haberimizde yer alacak.

mira akkurt
 

ilayda arslan kuaförüm sensin

kuaförüm sensin ilayda arslan fotoğrafları

kuaförüm sensin ezgi yalçınkaya


kuaförüm sensin merve eroğlu

kuaförüm sensin merve eroğlu

ceren dalgıç

ceren dalgıç

 

KUAFÖRÜM SENSİN SILA COŞAR KİMDİR?

Yarışmaya bu hafta dahil olan kuaför Sıla Coşar 15 yıldır kadın kuaförlüğü yaptığını söylüyor. Sıla Coşar kendisinden daha iyi bir kuaför olmadığını iddia ederek kazanmanın kaderinde olduğunu, kaybetmenin ise lügatinde yer almadığını belirtiyor. Sıla Coşar yarışmaya kadınların gücünü ve kararlılığını sembolize etmeye geldiğini söylüyor.


KUAFÖRÜM SENSİN MİRA AKKURT KİMDİR?

1995 doğumlu olan Mira Akkurt makyözdür. Farklı ve ilk defa denenen başarılı makyajları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

 

KUAFÖRÜM SENSİN BUSE ŞİMŞEK KİMDİR?

21 yaşındadır. Aslen Batmanlı'dır. Buse, 5 yıllık makyöz olduğunu söyledi.


KUAFÖRÜM SENSİN BİLAL AĞIN KİMDİR?

31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır. İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi. Bilal Ağın ile Buse Şimşek, iddialı başladıkları gibi haftanın ilk gününde birinci olmayı da başardılar. Şu ana kadar yarışmaya yeni başlayıp da ilk gününde birinci olan pek az yarışmacı vardı.

 

KUAFÖRÜM SENSİN HAYAT BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

32 yaşında olan Hayat Bölükbaşı 15 yıldır bayan kuaförlüğü yapıyor. Kimsenin yanında yetişmediğini ve akademisyen bir kuaför olduğunu söyleyen Bölükbaşı, ödülleri, uzmanlığı ve şovlarının olduğunu dile getirdi.


KUAFÖRÜM SENSİN ÖZLEM KURT KİMDİR?

Evli ve 2 çocuk annesi olan Özlem Kurt 22 yıldır kuaförlük yapan Kurt, 5 yıldır da makyaj sanatçısı olarak çalışmaktadır. Kuaförüm Sensin’e renklerin şovunu yapmaya geldiğini söyleyen Özlem Kurt’un Hayat Bölükbaşı ile birlikteki sloganı ise “herkes konuşur Hayat ve Özlem yapar.

 

kuaförüm sensin mete şimşek


KUAFÖRÜM SENSİN METE ŞİMŞEK KİMDİR?

Mete Şimşek kuaförlük yapmaktadır. Beylikdüzü ve Etiler'de şubeleri bulunmaktadır. Profesyonel kadrosu ile siz değerli kılıyor ve yeniden aşık ediyor.



kuaförüm sensin arzu gökduman
 

arzu gökduman
 


KUAFÖRÜM SENSİN ARZU GÖKDUMAN KİMDİR?

28 yaşında. Aslen Erzurumlu. 13 senedir makyözlük yapıyor. Makyaj, kaş dizayn, saç boya, kesim topuz birçok konuda uzman. Öğreticilik belgesi de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.