Kuaförüm Sensin 5 Aralık Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 5 Aralık Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu
SHOW TV'nin başarılı programı Kuaförüm Sensin'de rekabeti tavan yapacak olan bir bölüm daha başladı. Takımlar yine günü lider bitirebilmek adına yarışacak. Kuaförüm Sensin 5 Aralık Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Saç ve makyaj programı Kuaförüm Sensin'de 5 Aralık Perşembe günü 168. bölüm ekranlara gelecek. Takımlar makyaj ve saç konusundaki hünerlerini sergileyecek ve jüriyi etkilemeye çalışacak. Dün gün bir hayli ilginç başlamıştı. Taner ile Hasan eyeliner çekme konusunda yarıştı. İlk defa bu işi yaptığını söyleyen Hasan, Ayeşegül Kartal'dan geçer not aldı. Taner'in çektiği eyeliner bir hayli beğenildi. Yarışmacılar birbirlerine karşı yine zaman zaman gerginleşen tavırlar içerisine girseler de harika bir bölüm geride kaldı. Sıra bugüne geldi ve finale sadece bir gün kaldı. Kuaförüm Sensin 5 Aralık Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.
 


Konsept dantel şıklığı

Dün yarışan takımlar için jüri konseptini belirledi. Takımlar dantel şıklığına uygun saç ve makyaj yaptı. Önce kuaförler ardından da makyaj uzmanları modellerinin yanına geldi ve ellerini konuşturdu. Modeller ile yarışmacılar arasında da zaman zaman problemler oluyor ancak son haftaların en uyumlu 4 ismi diyebiliriz.


kuaförüm sensin emine sağır
 

Kuaförüm Sensin 34. hafta (169. bölüm) fragmanı

Dünkü bölüm sonrasında yayınlanan 5 Aralık Perşembe fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.

kuaförüm sensin gökçen derbeder


 

Kuaförüm Sensin 5 Aralık Perşembe kim birinci oldu?

Kıyasıya rekabete sahne olan Kuaförüm Sensin'de heyecan dolu bir bölüm daha geride kaldı. Yarışmacılar günü birinci tamamlamak adına gösterdikleri performanslarla alkış aldı. Yarışmada bugün Veli ve Neslihan ikilisi ile Sevcan ve Melek ikilisi eşit puan alarak sonunculuğu paylaştı. Her iki takım da 12 puan aldı. Bugünün ilginç bir puan tablosu daha vardı. İki takım birden birinciliğe oturdu. Her iki takım da 23 puan aldı. Birinci olan takımlar Hasan ile Tevfik ikilisi ile Aslı ile Taner ikilisi oldu.

kuaförüm sensin gökçen derbeder kimdir

kuaförüm sensin gökçen derbeder fotoğrafları

kuaförüm sensin dilan şahin özkaya

Dilan Özkaya Şahin fotoğrafları

kuaförüm sensin emine sağır

emine sağır fotoğrafları

kuaförüm sensin beste tezcan

kuaförüm sensin beste tezcan

kuaförüm sensin aslı yazar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.