Kuaförüm Sensin 6 Nisan Pazartesi yeni bölüm neden yok? Final mi yaptı kaldırıldı mı bitti mi

Kuaförüm Sensin 6 Nisan Pazartesi yeni bölüm neden yok? Final mi yaptı kaldırıldı mı bitti mi
SHOW TV ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Kuaförüm Sensin ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Kanalın 6 Nisan Pazartesi yayın akışı içerisinde yer almayan yarışma için izleyiciler de araştırmalara başladı. Peki Kuaförüm Sensin neden yok? Kuaförüm Sensin bitti mi kaldırıldı mı yoksa final mi yaptı saati mi değişti? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de saç ve makyaj uzmanları hünerlerini sergiliyor. Birbirinden iddialı takımların yanısıra alanlarında uzman jüri üyeleriyle de adından sıkça söz ettiren ve dünyada da manşetlere taşınan yarışma SHOW TV 6 Nisan Pazartesi yayın akışı içerisinde yer almıyor. Hal böyle olunca öğle saatlerinin en çok izlenen programlarından biri haline gelen Kuaförüm Sensin için de pek çok araştırma yapılmaya başlandı. Peki Kuaförüm Sensin neden  yok? Kuaförüm Sensin bitti mi kaldırıldı mı yoksa final mi yaptı? İşte detaylar...
 


Cuma günü fragman yayınlanmadı

Kuaförüm Sensin'in cuma günü ekranlara gelen son bölümünde  final heyecanı yaşandı. Dört takım kıyasıya rekabetin son anlarına kadar mücadele verdi. Kazanan Dilek, Bilal ve Buse oldu. Mira, Selver ve Emina da elendi. SHOW TV ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförün Sensin cuma günü bittikten sonra yeni haftanın fragmanı yayınlanıyordu. Ancak bu kez ekranlara gelmedi. Bu andan itibaren yayınlanmayacağı konusunda da bir şüphe uyandırmıştı.

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt


Yapım şirketinden açıklama

Yayınlandığı bölümlerle ekranlara renk ve heyecan getiren Kauförüm Sensin'in yanısıra Zahide Yetiş'le Hayat Güzeldir ve Kendine İyi Bak'ın yapımcı şirketi Global Medya konu hakkında takipçilerini bilgilendiren bir mesaj yayınladı ve şu ifadeleri kullandı; 'Koronavirüs salgınından dolayı alınan tedbirler kapsamında yayınlarımıza bir süre ara verme kararı almış bulunmaktayız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mümkün olan en kısa zamanda tekrar karşınızda olacağız. Sağlıkla kalmanız dileğiyle"

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek


Kuaförüm Sensin kaldırıldı mı?

Aslında her şey best of haftasında başladı. İzleyiciler bir anda formatın değiştirilip eski yarışmacıların getirilmesiyle büyük bir sürpriz  yaşanmıştı. Ancak kısa bir sürede ekranlarda yer almamış olmaması bir anda kaldırıldı mı? sorusunu da beraberinde getirdi. Böyle bir durum söz konusu değil. Hem Global Medya hem de Show TV bu birliktelikten memnun. Yarışma devam edecek. Zaten 250 bölümü de geride bıraktılar.

kuaförüm sensin jüri üyeleri


Kuaförüm Sensin jüri üyeleri kimdir?

Yarışmada yarışmacılar kadar jüri üyeleri de bir hayli popüler. Kısa süre öncesine kadar Tuğba Özay ve Ayşegül Kartal'ın da bulunduğu jüri koltuğunda best of haftasından itibaren Adnan Serter, Muammer Ketenci ve Sebile Ölmez var.

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan


Kuaförüm Sensin yeni bölüm ne zaman?

Yapım şirketinin yaptığı açıklamada herhangi bir tarih belirtilmedi. Bu da ucu açık bir zaman dilimi demek. Şu an için yeni bölümün ne zaman olacağı bilinmiyor.

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum