Kuaförüm Sensin 7 Kasım Perşembe kim birinci oldu? Puan tablosu

Kuaförüm Sensin 7 Kasım Perşembe kim birinci oldu? Puan tablosu
SHOW TV'nin stil programı Kuaförüm Sensin'de yeni bir gün maratonu daha başladı. İzleyicileri ekrana kilitleyen ve bu işi yapmak isteyenlerin dikkatle takip ettiği yarışmada bir kez daha kıyasıya mücadele verilecek. Peki Kuaförüm Sensin 7 Kasım Perşembe kim birinci oldu? Puan tablosu haberimizde.

Gözde Kansu'nun sunuculuğunu üstlendiği Kuaförüm Sensin'in yeni bölümü nefes kesecek. Dün gözyaşlarının da aktığı bir yayın ekranlara gelmişti. Sevil ve eşi Koray herkesi ağlatmıştı. Bugün yine heyecanlı bir program olması bekleniyor. Zaman zaman gerginliklerin de yaşandığı Kuaförüm Sensin'de birincilik koltuğuna kimin oturacağı merak ediliyor. Peki Kuaförüm Sensin 7 Kasım Perşembe kim birinci oldu? Puan tablosu haberimizde.

Şov saçı ve makyajı
Dün saç için 45, makyajda da 25 dakikaları olan takımlar kıyasıya mücadele verdi. Konsept ise şov saçı ve makyajı oldu. Belirlenen temada yarışan ekipler arasında yine atışmalar eksik olmadı. Kahkahanın da izleyicileri güldürdüğü Kuaförüm Sensin'de bugünün konsepti de merakla bekleniyor.


setenay süer
 

Kuaförüm Sensin 7 Kasım Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 149. bölümünde büyük heyecan yaşanacak. Gözde Kansu'nun sunduğu yarışmada Çarşamba günü Kuaförüm Sensin'de birinci olan Koray ve Sevil 22 puan aldı. İkincilik koltuğuna oturan isimler ise 21 puan ile Eylem ve Nesrin ikilisi oldu. Bilal ve Buse 17 puan ile üçüncü olurken, Sevcan ve Melek ise 13 puan ile günü dördüncülükle kapattı. Bugünün birincisi açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

Yarışmanın bugünkü etabında birinci olan takım 26 puan ile Bilal ve Buse ikilisi oldu.

Bugünkü puan tablosu ise şöyle oldu: 

  • Bilal-Buse 26 puan
  • Sevcan-Melek 21 puan
  • Koray-Sevil 18 puan
  • Eylem-Nesrin 10 puan 



kuaförüm sensin nesrin çelik


kuaförüm sensin nesrin çelik fotoğrafları



melek gültekin kimdir

kuaförüm sensin melek gültekin

kuaförüm sensin sevcan çakır fotoğrafları



kuaförüm sensin meltem topçu


Kuaförüm Sensin Meltem Topçu kimdir?

Türkiye'nin stil yarışmasında makyöz olarak yer alacak olan Meltem Topçu genç ancak çok başarılı bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Kendisi 25 yaşındadır. Makyaj ve ipek kirpik uzmanıdır. Dans etmekten ve makyaj yapmaktan hoşlanır. sevmediği şeyler ise yanında sigara içilmesi ve eşyalarının izinsiz kullanılması. Aslan burcu olan Topçu, Beşiktaşlıdır. yarışmaya makyajda ne kadar başarılı olduğunu herkesin bilmesi ve kendisini insanlara öğretmek için katılmış. Instagram hesabı @meltemmtopcubeauty'dir.


buse şimşek


KUAFÖRÜM SENSİN BUSE ŞİMŞEK KİMDİR?

21 yaşındadır. Aslen Batmanlı'dır. Buse, 5 yıllık makyöz olduğunu söyledi.


 

KUAFÖRÜM SENSİN BİLAL AĞIN KİMDİR?

31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır. İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi. Bilal Ağın ile Buse Şimşek, iddialı başladıkları gibi haftanın ilk gününde birinci olmayı da başardılar. Şu ana kadar yarışmaya yeni başlayıp da ilk gününde birinci olan pek az yarışmacı vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.