Kuaförüm Sensin 8 Ekim Salı kim birinci oldu? Puan tablosu

Kuaförüm Sensin 8 Ekim Salı kim birinci oldu? Puan tablosu
Dün yeni hafta bölümleri ile ekranlara gelmeye başlayan Kuaförüm Sensin'de salı heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı 4 takım günü lider tamamlamak için mücadele edecek. Kuaförüm Sensin 8 Ekim Salı kim birinci oldu? Puan tablosu haberimizde.

Ekranların stil yarışması Kuaförüm Sensin'in ilk günü nefes kesmiş ve bazı olaylar program damga vurmuştu. Haftanın yeni yarışmacılarından Burcu Kulat, stüdyoyu terk etti. Gün birincisi Hayat ve Özlem olurken rakiplerine de büyük fark attılar. Bugün ikinci gündeyiz ve belirlenen konseptlerde makyaj ile saç tasarımı yapılacak. İzleyiciler de oluşacak puan durumunu sabırsızlıkla bekliyor.

 

Kuaförüm Sensin 8 Ekim Salı Puan Tablosu

Kuaförüm Sensin'de kıyasıya mücadele sürüyor. İzleyiciler de alınan puanları merak ediyor.

İşte günün puan durumu
Sıla ve Mira: 14 puan
Hayat ver Özlem: 17 puan
Bilal ve Buse: 18 puan
Burcu ve Ateş: 30 puan

kuaförüm sensin gülistan tan

kuaförüm sensin gülistan tan


kuaförüm sensin çiğdem yoluak kimdir

çiğdem yoluak


kuaförüm sensin aslı gülen

kuaförüm sensin aslı gülen



Kuaförüm Sensin Burcu Kulat kimdir?

Kuaförüm Sensin'in yeni kuaförü Burcu Kulat (Cloud), yeni hafta fragmanı yayınlanmasıyla birlikte çok sayıda kişi tarafından araştırıldı. Kendisi Gaziosmanpaşa'da bir güzellik merkezi işletmektedir. Gelin başı modelleri, kalıcı makyaj hizmetleri, ağda, cilt bakım, saç kesimi, saç şekillendirme, manikür - pedikür, türban Başı modelleri ve tüm modern saç kesimi hizmetleri vermektedir.Salonunda müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir.

burcu kulaat


burcu kulaat

7 Ekim Pazartesi puan durumu
Bilal Ağın ve Buse Şimşek'in liderliği elde ettiği haftanın ardından bugünün puan durumu açıklandıktan sonra haberimizde olacak.

buse şimşek


mira akkurt
 

ilayda arslan kuaförüm sensin

kuaförüm sensin ilayda arslan fotoğrafları
 

kuaförüm sensin ezgi yalçınkaya

kuaförüm sensin ezgi yalçınkaya


kuaförüm sensin merve eroğlu

kuaförüm sensin merve eroğlu

ceren dalgıç

ceren dalgıç

 

KUAFÖRÜM SENSİN SILA COŞAR KİMDİR?

Yarışmaya bu hafta dahil olan kuaför Sıla Coşar 15 yıldır kadın kuaförlüğü yaptığını söylüyor. Sıla Coşar kendisinden daha iyi bir kuaför olmadığını iddia ederek kazanmanın kaderinde olduğunu, kaybetmenin ise lügatinde yer almadığını belirtiyor. Sıla Coşar yarışmaya kadınların gücünü ve kararlılığını sembolize etmeye geldiğini söylüyor.


KUAFÖRÜM SENSİN MİRA AKKURT KİMDİR?

1995 doğumlu olan Mira Akkurt makyözdür. Farklı ve ilk defa denenen başarılı makyajları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

 

KUAFÖRÜM SENSİN BUSE ŞİMŞEK KİMDİR?

21 yaşındadır. Aslen Batmanlı'dır. Buse, 5 yıllık makyöz olduğunu söyledi.


KUAFÖRÜM SENSİN BİLAL AĞIN KİMDİR?

31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır. İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi. Bilal Ağın ile Buse Şimşek, iddialı başladıkları gibi haftanın ilk gününde birinci olmayı da başardılar. Şu ana kadar yarışmaya yeni başlayıp da ilk gününde birinci olan pek az yarışmacı vardı.

 

KUAFÖRÜM SENSİN HAYAT BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

32 yaşında olan Hayat Bölükbaşı 15 yıldır bayan kuaförlüğü yapıyor. Kimsenin yanında yetişmediğini ve akademisyen bir kuaför olduğunu söyleyen Bölükbaşı, ödülleri, uzmanlığı ve şovlarının olduğunu dile getirdi.


KUAFÖRÜM SENSİN ÖZLEM KURT KİMDİR?

Evli ve 2 çocuk annesi olan Özlem Kurt 22 yıldır kuaförlük yapan Kurt, 5 yıldır da makyaj sanatçısı olarak çalışmaktadır. Kuaförüm Sensin’e renklerin şovunu yapmaya geldiğini söyleyen Özlem Kurt’un Hayat Bölükbaşı ile birlikteki sloganı ise “herkes konuşur Hayat ve Özlem yapar.

kuaförüm sensin arzu gökduman

arzu gökduman
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.