Kuaförüm Sensin 8 Kasım Cuma kim birinci oldu? Puan tablosu

Kuaförüm Sensin 8 Kasım Cuma kim birinci oldu? Puan tablosu
SHOW TV'nin saç ve makyaj programı Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha geride kalıyor. Takımlar son kez hünerlerini sergileyecek ve hem günün hem de haftanın birincisi olabilmek için mücadele verecek. Peki Kuaförüm Sensin 8 Kasım Cuma kim birinci oldu? Puan tablosu haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarındaki tek stil yarışması olarak yayın hayatına devam eden Kuaförüm Sensin 150. bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden iddialı dört takımın yarıştığı final bölümünde hangisinin birinciliği elde edeceği merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Eylem ve Nesrin'in katıldığı haftada Bilal ve Buse uzun süredir ellerinde bulundurdukları birinciliklerine devam mı edecek yoksa Sevcan ve Melek ile Koray ile Sevil'den sürpriz mi gelecek. Bunların hepsinin yanıtı bugün belli olacak. Gözde Kansu'nun sunuculuğunu üstlendiği program bugün 12.30'dan itibaren SHOW TV'de yayınlanacak. Peki Kuaförüm Sensin 8 Kasım Cuma kim birinci oldu? Puan tablosu habermizin detaylarında.
 


Fransız makyajı yapıldı

Dün günlerden perşembeydi ve kesim yapıldı. Modellerin saçları en az bir karış kesildi. Zaman zaman sinirlerin de gerildiği yayında makyözler de Fransız makyajı uyguladı. Ayşegül Kartal Fransız kadınlarının makyajlarını istediklerini söyledi. Ardından da 'Bu hafta kötü geçti arkadaşlar. Fransızlara bizi utandırmayın' sözlerini sarfetti. Ve kıyasıya rekabet başladı.

 

Kuaförüm Sensin 8 Kasım Cuma kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 150. bölümünde büyük heyecan yaşanacak. Gözde Kansu'nun sunduğu yarışmada dün yayınlanan son bölümdünde Bilal ve Buse 26 puanla birinci, Sevcan ve Melek 21 puanla ikinci, Koray ve Sevil 18 puanla üçüncü, Eylem ve Nesrin 10 puanla sonuncu oldu. Bugünün sonuçları açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Haftayı Koray ve Sevil birinci bitirdi.



kuaförüm sensin nesrin çelik


kuaförüm sensin nesrin çelik fotoğrafları



melek gültekin kimdir

kuaförüm sensin melek gültekin

kuaförüm sensin sevcan çakır fotoğrafları



kuaförüm sensin meltem topçu


Kuaförüm Sensin Meltem Topçu kimdir?

Türkiye'nin stil yarışmasında makyöz olarak yer alacak olan Meltem Topçu genç ancak çok başarılı bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Kendisi 25 yaşındadır. Makyaj ve ipek kirpik uzmanıdır. Dans etmekten ve makyaj yapmaktan hoşlanır. sevmediği şeyler ise yanında sigara içilmesi ve eşyalarının izinsiz kullanılması. Aslan burcu olan Topçu, Beşiktaşlıdır. yarışmaya makyajda ne kadar başarılı olduğunu herkesin bilmesi ve kendisini insanlara öğretmek için katılmış. Instagram hesabı @meltemmtopcubeauty'dir.


buse şimşek


KUAFÖRÜM SENSİN BUSE ŞİMŞEK KİMDİR?

21 yaşındadır. Aslen Batmanlı'dır. Buse, 5 yıllık makyöz olduğunu söyledi.


 

KUAFÖRÜM SENSİN BİLAL AĞIN KİMDİR?

31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır. İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi. Bilal Ağın ile Buse Şimşek, iddialı başladıkları gibi haftanın ilk gününde birinci olmayı da başardılar. Şu ana kadar yarışmaya yeni başlayıp da ilk gününde birinci olan pek az yarışmacı vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.