Kuaförüm Sensin 8 Kasım Cuma kim elendi? İşe giden takım

Kuaförüm Sensin 8 Kasım Cuma kim elendi? İşe giden takım
SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'de bir hafta finali daha geldi. Dört takımın yarıştığı yarışmada bugün bir çift programa veda edecek. Peki Kuaförüm Sensin 8 Kasım Cuma kim elendi? İşe giden takım

Saç ve makyaj konseptindeki tek yarışma programı olan Kuaförüm Sensin'de 4-8 Kasım haftası da sona eriyor. Bugün tam 150 bölümü geride bırakan yarışmada bir takım hayallerine veda edecek. Sevcan ve Melek'in katıldığı haftada zaman zaman sinirler gerildi, sert eleştiriler yapıldı. Takımdaki kuaför ve makyaj uzmanları birbirlerine oynadı. Koalisyon iddiaları haftaya damga vurdu. Komik ve eğlenceli anlar da yaşandı. Ancak bugün veda vakti geldi. En düşük puanı alan ikili Kuaförüm Sensin'den ayrılacak. Kuaförüm Sensin 8 Kasım Cuma kim elendi? İşe giden takım...
 


Dört yeni model vardı

Pazartesinden itibaren 30. hafta bölümleriyle ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de dört yeni model boy gösterdi. Bu isimler Ahu Balcı, Arzu Demirkıran, Sena Nur Çakar ve Setenay Süer oldu. Yapılan tasarımlar konusunda zaman zaman istedikleri olsa da uyumlu bir hafta geçirdiler ve programa renk kattılar.
 


Kuaförüm Sensin'de kim elendi?

Binlerce kişiyi ekrana kilitleyen programda artık ayrılık zamanı. Dört takımdan birinin macerasında son gün. Vedanın ardından yeni takım pazartesiden itibaren Kuaförüm Sensin'de yer almaya başlayacak. Aşağıda yer alan tabloda hangi takımın bugün öncesinde kaçıncı sırada yer aldığını görebilirsiniz. Ancak kesin bir sonuç  belirtmemektedir. Jürinin puanları da sıralamada rol oynayacak ve hem birinci hem de elenen takım hakkında fikirlerin değişmesinde etken olacaktır.

Eylem ve Nesrin elendi.


KUAFÖRÜM SENSİN 7 KASIM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 7 Kasım 2019 Perşembe günü, yarışmacılar kendileri için belirlenen kurallar çerçevesinde günün konseptine uygun saç ve makyaj çalışması yaptılar. Yapılan oylamalar neticesinde günün birincisi ve günün sonuncusu belli oldu.
Bilal-Buse 26 puan
Sevcan-Melek 21 puan
Koray-Sevil 18 puan
Eylem-Nesrin 10 puan 
 

kuaförüm sensin nesrin çelik


kuaförüm sensin nesrin çelik fotoğrafları



melek gültekin kimdir

kuaförüm sensin melek gültekin

kuaförüm sensin sevcan çakır fotoğrafları



kuaförüm sensin meltem topçu

buse şimşek


KUAFÖRÜM SENSİN 6 KASIM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 6 Kasım 2019 Çarşamba günü yarışmacılar arasında yine kıyasıya bir mücadele yaşandı.
Çarşamba günü Kuaförüm Sensin'de birinci olan Koray ve Sevil 22 puan aldı. İkincilik koltuğuna oturan isimler ise 21 puan ile Eylem ve Nesrin ikilisi oldu. Bilal ve Buse 17 puan ile üçüncü olurken, Sevcan ve Melek ise 13 puan ile günü dördüncülükle kapattı.


KUAFÖRÜM SENSİN 5 KASIM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 5 Kasım 2019 Salı günkü etabında yarışmacılar bir kez daha marifetlerini ortaya koydu.
Haftanın ikinci gününde sürpriz bir şekilde en yüksek puanı alarak birinci olan Eylem ve Nesrin bugün en düşük puanı alarak ikinci oldu. Bugünün birincisi ise 19 puan ile Koray ve Sevil ikilisi oldu. Dün en düşük puanı alarak sonuncu olan Bilal ve Buse ise bugün üçüncü olurken; Sevcan ve Melek ikilisi 17 puan ile ikinciliği aldı.


KUAFÖRÜM SENSİN 4 KASIM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 4 Kasım 2019 Pazartesi günü yarışmaya yeni katılan Nesrin ve Eylem ikilisiyle birlikte yeni haftanın maratonu başlamış oldu.
Eylem-Nesrin: 18 Puan
Koray-Sevil: 13 Puan
Sevcan-Melek: 12 Puan
Bilal-Buse: 7 Puan 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.