Kuaförüm Sensin Abdullah Sezer kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Abdullah Sezer kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Dün yayınlanan 189. bölümü ile ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de elenen ve birinci takım belli oldu. Yeni haftada makyaj sanatçısı olarak Abdullah Sezer yarışacak. Peki Abdullah Sezer kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

SHOW TV'nin eğlence ve mesleki eğitim içeren yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Tayfun Ateşoğlu ve Serap Varol'un elendiği yarışmada pazartesi gününden itibaren İsmihan Çetin ile birlikte Abdullah Sezer yarışacak. Makyaj sanatçılarının da bir hayli yüksek mücadeleye girdiği Kuaförüm Sensin'de yine heyecan eksik olmayacak. 39. hafta fragmanının yayınlandığı Kuaförüm Sensin'de yer alan Abdullah Sezer herkesin ilgi odağı haline geldi. Peki Kuaförüm Sensin Abdullah Sezer kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.
 


Kuaförüm Sensin Abdullah Sezer kimdir?

23 yaşında olan Abdullah Sezer 5 senedir bu işi yapıyor. Kalıcı makyaj, kirpik perması, lifting kirpik, saç, mainkür, pedikür, kalıcı oje ve makyaj işlemleri konusunda müşterilerine hizmet veriyor. 12 ülkede eğitim aldı. Kuaförüm Sensin'de meslektaşlarını geride bırakmak ve ödülleri toplamak için çok iddialı.
 

Abdullah Sezer Hair & Makeup Studio

Yarışmanın yeni makyörü olan Abdyllah Sezer'in kendisine ait salonu var. Nerede olduğunu merak ediyorsanız adresi İhsaniye, Kazım Karabekir Cd. 76/1, 42060 Selçuklu/Konya. Telefonu ise 0554 831 39 45. Eğer Konya'da oturuyor ve kendisinden hizmet almak istiyorsanız yol tarifi de aşağıdaki ekranda bulunmaktadır.


 

Kuaförüm Sensin Abdullah Sezer Instagram hesabı

Pazartesiden itibaren yeniden Kuaförüm Sensin arenasında yarışacak olan Abdullah Sezer Instagram'da da bir hayli aktif. Mesleğine dair pek çok fotoğraf paylaşan genç yarışmacının 47 binden fazla takipçisi bulunuyor. Paylaşımları da kendisini takip eden kadın takipçilerden oldukça yoğun ilgi görüyor. Kendisini @abdullahsezermakeup hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum