Kuaförüm Sensin Ali Akduru kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Ali Akduru kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin renkli yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir takım pazartesiden itibaren yarışmaya başlayacak. Kuaför koltuğunda Ali Akduru oturacak. Peki Kuaförüm Sensin Ali Akduru kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Birbirinden iddialı yarışmacılarıyla hafta içi her gün SHOW TV ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha geride kaldı ve Merve Erbil ve Erbil Çaylak elendi. Yerlerine gelecek isimler ise final sonrası yayınlanan 43. hafta fragmanında açıklandı. Buna göre kuaför koltuğunda oturup modelinin saçlarını bir hafta boyunca şekillendirecek isim Ali Akduru oldu. İzleyiciler de kendisiyle ilgili araştırmalara başladı. Peki Kuaförüm Sensin Ali Akduru kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı bu sayfada yer alıyor.
 


Ali Akduru kimdir?

Kuaförüm Sensin'in Erbil Çaylak'tan sonraki kuaförü Ali Akduru 1980 Ankara Etlik doğumlu. 40 yaşında. Ortaokul dönemlerinde tatillerde başladığı kuaförlük mesleğine hem okuyarak hem çalışarak devam etti. Halkla ilişkiler mezunu ve sosyoloji bölümü 4. sınıfta okuyor..Ailesiyle istanbula taşındıktan sonra kuaförlük mesleğine devam etti. 19 yaşında ilk salonunu açtım. 5 yıldır saç kesimi ve renklendirme üzerine master class eğitimleri veriyor. Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, Dubai, Ukrayna, Kıbrıs gibi ülkelerde ve Türkiye'nin hemen hemen her ilinde eğitim verdi. Çeşitli organizasyonlarda en başarılı kuaför dahil ödüller ve plaketler aldı. Birçok sosyal sorumluluk projesi içinde oldu. Duyarlılık ve bilinç yaratmak adına yürüttüğü kampanyalar var. Bunlar hamile ve emziren kadınların saç boyatmaması ve kanser hastaları için saç toplayıp peruk yaptırma gibi organizasyonlar. Müzikle ilgileniyor, kedine ait besteleri ve şiirleri var. Mesleğine aşık yenilikçi ve mesleğinin adına katkı sağlama hevesinde. Fatih'te kendi salonunu işletmekte ve eğitim vermeye devam ediyor. Instagram hesabı https://www.instagram.com/aliakduru/'ur.


Hair Salon Ali Akduru randevu al

Ali Akduru'nun sahip olduğu Hair Salon Ali Akduru'nun adresi Mesihpaşa Mah Ordu Cad. Şanlı İş Merkezi, D:No:91 D:101, 34130 Fatih/İstanbul'dur. Telefonu ise 0535 769 71 11'dir. Bu bilgilerle birlikte kendisinden randevu alabillirsiniz. Birçok sitedeki yorumlarda da hakkında olumlu yorumlar vardır.
 

ismihan çetin

kuaförüm sensin aslı yazar
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.