Kuaförüm Sensin Aslı Yazar kimdir ve kaç yaşında? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Aslı Yazar kimdir ve kaç yaşında? Instagram hesabı
Türkiye'nin tek saç ve makyaj yarışması Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha sona erdi. Yeni haftada yarışacak isimlerden biri Aslı Yazar oldu. Peki Aslı Yazar kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

SHOW TV ekranlarında yayınlandığı her bölümle hem eğlendiren hem de mesleki anlamda izleyicileri teşvik eden Kuaförüm Sensin'de 33. hafta sona erdi. Büyük ödülü bir kez daha Neslihan ile Veli'nin aldığı cuma gününde Burak ile Emine hayallerine veda ederek elendi. Program sonrasında ekranlara gelen 34. hafta fragmanında yarışacak isimlerden biri olarak Aslı Yazar araştırıldı. Makyaj uzmanı olarak programda yer alacak olan güzel yarışmacı hakkında daha şimdiden bilgiler araştırılmaya başlandı. Peki Aslı Yazar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve hayatına dair bilgiler haberimizde.

Gözde Kansu'nun sunuculuğunu üstlendiği, Muammer Ketenci, Adnan Serter ve Ayşegül Kartal'ın jüri üyeliklerini yaptığı Kuaförüm Sensin'de yarışan ekipler hem kendilerini gösterme hem tanınma hem de katılmayı düşünen kuaför ve makyaj uzmanlarını teşvik etme imkanı buluyor. Yapılan işlerin tartışıldığı programda zaman zaman istenmeyen ve gergin anlar yaşansa da izleyiciler büyük keyif alıyor. Onlardan birini daha bugün geride bıraktık. Şimdi sıra pazartesine geldi. Kuaförüm Sensin'in 166. bölümünden itibaren yarışacak isimlerden biri de Aslı Yazar. Bakalım güzel yarışmacı kim...

kuaförüm sensin aslı yazar
 


Kuaförüm Sensin Aslı Yazar kimdir?

Yarışmanın yeni makyaj uzmanı Aslı Yazar henüz 20 yaşında. Bu durum izleyicileri çok sevindirdi. Çünkü genç, gelişime açık ve bu yaştaki bir işletmeciyi görmek mesleğe yönelmel isteyenler açısından teşvik edici. Hemşirelik mezunu olan Aslı Yazar Adana'da yaşıyor. Burada bir işletmenin sahibi. Aynı zaman da modellik de yapıyor. Aslı Yazar evli mi bekar mı sevgilisi var mı gibi soruların da cevabı araştırılıyor. Kendisi bekar. Instagram hesabına ise @asliyazarrrr adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum