Kuaförüm Sensin Ayça Eren kimdir? Hakkındaki bilgiler

Kuaförüm Sensin Ayça Eren kimdir? Hakkındaki bilgiler
Bugün başlayan yeni hafta heyecanıyla ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de yarışacak dört modelden biri Ayça Eren oldu. Peki Ayça Eren kimdir? Instagram hesabı ve hayatına dair detaylar haberimizde.

Yeni yarışmacıları Ayça Eren ile bugünden itibaren 35. haftasına başlayan Kuaförüm Sensin'in modelleri de açıklandı. Yarışmacılara beş gün eşlik edecek modellerin isimleri seçilen toplar sonrasında açıklandı. Seçmelere katılan adaylar yoğun bir maratonun ardından programa katılmaya hak kazanıyor ve yarışmacılarla takım arkadaşlığı yapıyor. Ayça Eren de onlardan biri oldu. Bir hafta boyunca yarışmada yer alacak güzel model hakkındaki bilgiler de merak edilerek araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. İşte hayatına dair bilinmesi gerekenler..


Kuaförüm Sensin Ayça Eren kimdir?

Ayça Eren ilk, orta ve lise öğrenimini Tekirdag merkez de tamamladı.6 yaşından beri tiyatro eğitimi almaya başladı ve belediye tiyatrosu, şehir tiyatroları, turne tiyatrolarinda iyi roller de oynadı. iki kez Türkiye turnesi yaptı.İlk üniversitesin eğitimini Manisa'da ziraat bölümünde aldı. Orada ilk tiyatro kulübünü kurarak Ege turnesi yaptı. İkinci olarak hep için de bulunan konservatuar drama tiyatro bölümünü kazanarak buradan da başarılı bir şekilde mezun oldu. Yaratıcı drama, Diksiyon ve kişisel gelişim alanlarında uzmanlaştı.Birçok dizi ve sinemada ana castlarda rol aldı. Çeşitli kanallarda ve festivallerde (Halk TV,TRT,Kanal T,Kanal 59, Rumeli TV) sunuculuk yaptı. 2013 yılında kendi kültür sanat merkezini (Nişantaşi Kültür Sanat Merkezi) kurdu. Bunun yanında çalışmayı hiç bırakmadı. Özel kolej, sanat merkezleri, özel üniversiteler, gençlik merkezleri, belediyeler, valilik gibi kurumlarda  eğitmenlik yaptı. Mısra Curcunası adlı şiir kitabı, Patavatsız Kalemim deneme kitabı ve Yarat Beni Drama adlı kitapları için son aşamaya geldi. Hazırlıklarını sürdürüyor ve 2020'de yayınlamayı düşünüyor. Ferdi Merter Fosforoğlu, Enis Fosforoğlu, Müjdat Gezen, Ayşen Gruda, Atilla Yiğit, Haldun Dormen, Engin Çağlar, Halit Akcatepe, Yıldız Kenter, Sümer Tilmaç, Bekir Çiçekdemir ve birçok isim ile çalışma ve eğitim alma imkanı buldu. Eğitmenliğin dışında spor ve dans ile de uğraşıyor. Latin dansları, ritm dansları, modern dans ve balede de iyi olduğunu düşünüyor. Gelinlik, abiye ve saç modelliginide hobi olarak yapıyor. Öğrenmeyi ve öğretmeyi çok seviyor. Kültür sanat ile uğraşmak onun için bir iş değil hayat felsefesi. Radikal bir karakter ve kendini çağın ötesinde hissediyor.

kuaförüm sensin ayça eren


Kuaförüm Sensin Ayça Eren Instagram hesabı

Genç model Instagram'da kurumuna ait iki hesap var. @nisantasikultursanat ve @nisantasi_kultursanat profillerini takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.