Kuaförüm Sensin Bersu Üstündağ kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Bersu Üstündağ kimdir? Instagram hesabı
SHOW TV'nin eğlence ve meslek yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Yarışmacıların aynı kadro devam ettiği haftada modeller de belirlendi. O isimlerden biri de Bersu Üstündağ. Peki Bersu Üstündağ kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar..

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile hem izleyicileri eğlendiren hem de mesleki açıdan bilgi akışı sağlayan Kuaförüm Sensin'in 42. haftası 27 Ocak Pazartesi günü yeni haftaya başlıyor. SHOW TV ekranlarında 205. bölüm ile yayınlanacak olan yarışmanın modelleri de açıklandı. Bersu Üstündağ kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı evli mi ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

 

Bersu Üstündağ kimdir?

Yeni haftada Taner Güneri ve Aslı Yazar ile birlikte birincilik mücadelesi verecek Bersu Üstündağ 20 yaşında. Sakarya Üniversitesi coğrafya bölümü 3. sınıf öğrencisi. Sakarya'da ailesiyle yaşıyor. Beşiktaşlı ve ikizler burcu. Burcunun özelliklerini taşıdığına inanıyor. Dengesizlik, sıkılganlık, hareketlilik ve eğlence. Kamp yapmayı ve gezmeyi çok seviyor. Zor sinirleniyor. Evde asla duramıyor. Eğitim olarak bilgisayar konusunda bilgisi ve ilgisi var. Teknoloji çağında geliştiğine inanıyor. Dans etmeyi seviyor. Modayı takip ediyor. Kıyafete önem veriyor. Okul bittikten sonra ikinci üniversite için hazırlanmayı planlıyor.

kuaförüm sensin Bersu Üstündağ

kuaförüm sensin Bersu Üstündağ


Bersu Üstündağ Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin'in güzel modelinin Instagram'da aktif bir hesabı mevcut. 515 takipçisi bulunurken 356 takip ettiği hesap var. Profilinde genelde çekimlerdeki fotoğraflarını yayınlıyor. Instagram hesabına @dissappearinthesky kullanıcı adından ulaşabilirsiniz.

 

kuaförüm sensin Bersu Üstündağ

kuaförüm sensin Bersu Üstündağ

kuaförüm sensin münevver ergün



kuaförüm sensin Feride Hüseyinova

kuaförüm sensin Aslıhan Öziş

kuaförüm sensin Aslıhan Öziş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.