Kuaförüm Sensin Best Of 23 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin Best Of 23 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu
SHOW TV'nin popüler yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir hafta bomba gibi başlıyor. Best of haftalarının startının verileceği pazartesi gününde birbirinden iddialı dört takım yarışmaya başlayacak. Gün sonunda alınacak puanlar ve oluşacak sıralama da merakla bekleniyor. Peki Kuaförüm Sensin Best Of 23 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Ve ve ve... Kuaförüm Sensin'de efsanelerin yarışı başlıyor. Yarışmaya daha önce katılarak iz bırakan ve adlarından söz ettiren dört takımın yarışmacıları yeniden ekranlardaki yerini aldı. Cuma gününden sonra yayınlanan fragmanda izleyiciler bugün için sabırsızlanıyordu ve best of haftaları bugünden itibaren SHOW TV'deki yerini alacak. Eğlencenin yanısıra tartışmalar ve gergin anlar da yaşanacak. Peki Kuaförüm Sensin Best Of 23 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer almaktadır.
 


Sebile Ölmez geri döndü!

Kuaförüm Sensin'in bugünden itibaren başlayacak olan yeni döneminde jüride de farklı bir isim yer alacak. Aslında farklı da değil. Daha önce yarışmanın ilk döneminde yorumlarıyla jüride bulunan Sebile Ölmez, bugünden sonra yine yarışmada yer almaya devam edecek. Yaz aylarında yerini Ayşegül Kartal'a bırakan güzel makyaj uzmanının geri dönmesi hayranlarını da sevindirdi. Bilindiği üzere Ayşegül Kartal ve Tuğba Özay programdan ayrılmıştı.

Kuaförüm Sensin Selen Eşdur
 

Yarışmacılar açıklandı

SHOW TV ekranlarında yeni heyecanıyla karşımıza çıkacak olan Kuaförüm  Sensin'in yeni takımları da açıklandı. Buna göre Bilal Ağın ve Buse Şimşek, Emina Çarkoviç ve Mina Akkurt, Tunahan Dede ve Mustafa Batur ile Özlem Aslan ve Öncü Aslan'dan oluşan dört takım kıyasıya bir rekabete girecek.


Modeller belirlendi

Kuaförüm Sensin ekibi daha önceki konsepte bir yenilik getirdi. Bundan sonra modeller takımları ile elenene kadar yarışmaya devam edecek. Normalde modeller her hafta değişiyordu ancak bu kez format değiştirildi. Pazartesiden itibaren Su Sümeyye Atlı Engin, Selver Güneş, Dilek Kaya ve Selen Eşdur takımlara eşlik edecek. Fragmanda yayınlanan görüntülerde güzellikleri ile dikkat çeken modeller de ilgi odağı olacak gibi görünüyor. Su Sümeyye Atlı ve Selen Eşdur'un sosyal medyadaki takipçi sayıları yarışmaya da reyting olarak geri dönecek.

kuaförüm sensin emina carkovic


Son birinci Zeynep ve Mehmet Acun

Bilindiği üzere cuma günü yarışmada son birinciliği elde eden takım Zeynep Armutlu ve Mehmet Acun olmuştu. Yarışmadan elenen takım ise Canan Adın ve Cihan Öztürk'tü. Best of haftalarıyla birlikte yarışmada kalan takımların elenen takımın yerine gelmesi bekleniyor. Ancak bu konuda da farklı bir konsept getirilmiş de olabilir.
 

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt


Kuaförüm Sensin 23 Mart Pazartesi kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 245. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 13
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan Dede / Mustafa Batur Puan
Pazartesi 8
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Emina Çarkoviç / Mira Akkurt Puan
Pazartesi 6
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Öncü Aslan / Özlem Aslan Puan
Pazartesi 7
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum