Kuaförüm Sensin Best Of 24 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin Best Of 24 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu
Dün başlayan best of haftasıyla ekranlara bomba gibi bir giriş yapan Kuaförüm Sensin'de heyecan sürüyor. Birbirinden iddialı dört takım ve model günü birincilikle kapatmak için yarışıyor. Makasların konuştuğu, makyajların güzelleştirdiği ve tarzların fark yarattığı yarışmada alınacak her puan altın değerinde. Peki Kuaförüm Sensin Best Of 24 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Yarışma tarihinin en çok iz bırakan yarışmacılarının kıyasıya rekabetine sahne olan Kuaförüm Sensin'de ikinci gün de bomba gibi geliyor. Dün başlayan zorlu maraton binlerce kişiyi ekran başına bağladı ve son dönemde yaşanan tüm gerginlikleri silip attı. Modellerin güzellikleriyle de çok konuşulan yarışmada ilk gün geride kaldı ve şimdi gözler bugünde. Peki Kuaförüm Sensin'de bugün kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin Best Of 24 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.
 


Bilal ve Buse fark attı!

Kuaförüm Sensin'de daha önce Bilal Ağın iki, Buse Şimşek ise üç kez yarışmıştı. İkili best of haftasına süper bir başlangıç yaparak kalitelerini kanıtladılar. İzleyicilerin de görmek için adeta can attığı iki yarışmacı diğer takımlar karşısında aldıkları puanlarla ilk günden gözdağı verdi. Günü 13 puanla tamamlayan ikilinin en yakın rakibi 7 puanda kaldı.

Kuaförüm Sensin Selen Eşdur


Dört model de ses getirdi

Yarışmanın başından bu yana takımlarda yarışan yarışmacılar yorumlarıyla yayına yön veriyordu. Artık bu durum ortadan kalktı. Modeller de bir takım arkadaşı gibi yarışmaya devam edecek. Ta ki elenene kadar. Bu haftanın modellerinden Selen Eşdur Özlem ve Öncü'yü, Dilek Kaya Bilal ve Buse'yi, Su Sümeyye Atlı Engin Mustafa ve Tunahan'ı, Selver Güneş ise Emina ve Mira'yı seçti. Dört model de birbirinden dobra sözleriyle yarışmanın bir best of olduğunun hakkını ilk günden verdiler.

kuaförüm sensin emina carkovic


İnce beliyle şov yaptı!

Yarışmaya katılan ve Bilal ile Buse'yi seçen Dilek Kaya ince beliyle adeta bir şov yaptı. Stüdyoya girer girmez ilgi odağı olmayı başaran ve günün konseptinde kendisine Lady Gaga'yı seçen Kaya, yaptıpı seçimle birinciliği kazandı. İnce belinin yanısıra kıyafetleri, makyajı ve saçlarıyla diğer modellere fark attı. Dilek Kaya'nın birbirinden çekici fotoğraflarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt


Kuaförüm Sensin 24 Mart Salı kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 246. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 13
Salı 3
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan Dede / Mustafa Batur Puan
Pazartesi 8
Salı 9
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Emina Çarkoviç / Mira Akkurt Puan
Pazartesi 6
Salı 9
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Öncü Aslan / Özlem Aslan Puan
Pazartesi 7
Salı 7
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.