Kuaförüm Sensin Best Of 30 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin Best Of 30 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu
SHOW TV'nin eğlenceli ve bir o kadar tarz konusunda bilgilendirici yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir best of haftası başlıyor. Takımlar kendilerine ayrılan sürelerde modelleriyle birlikte en iyi tasarımları ortaya çıkararak günü lider tamamlamak için mücadele edecek. Peki Kuaförüm Sensin Best Of 30 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak öğle saatlerinde seyircilerini eğlendiren; saç, kesim ve moda konusunda bilgilendiren Kuaförüm Sensin'de 51. hafta bugün başlıyor. Dört takımda bulunan 12 yarışmacı bir kez daha kendilerini ilk sıraya yükseltecek performanslara imza atarak günü birinci tamamlamak için mücadele edecek. Ancak bu hiç de kolay değil. Çetin rakipler var ve geçtiğimiz hafta puanlar hep burun burunaydı. Yapılacak hatalı seçimler haftanın kaderini belirleyebilir. Peki Kuaförüm Sensin Best Of 30 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor. 
 


Yeni konseptte eleme olmadı

Bilindiği üzere Kuaförüm Sensin'de geçtiğimiz pazartesi başlayan best of haftalarında dört takım yer almıştı. Emina Çarkoviç, Mira Akkurt ve Selver Güneş'ten oluşan birinci takım, Buse Şimşek, Bilal Ağın ve Dilek Kaya'dan oluşan ikinci takım, Özlem & Öncü Aslan ve Selen Eşdur'dan oluşan üçüncü takım ve Mustafa Batur, Tunahan Dede ve Su Sümeyye Atlı Engin'den oluşan dördüncü takım yarışmıştı. Formatın yeni olması ve takımların da alışma sürecinde bulunması nedeniyle eleme yapılmamıştı. 10 bin lira ise Mustafa Batıur, Tunahan Dede ve Su Sümeyye Atlı'nın olmuştu.
 

kuaförüm sensin emina carkovic


Aynı modelllerle devam

Geçtiğimiz hafta katıldıkları yarışmada güzellikleri ile izleyenlerden büyük ilgi gören ve sosyal medyada da binlerce kez araştırılan dört model bugünden itibaren bir beş gün daha yarışacak. Konsept gereği takımları ile elenene kadar birlikte olacak modeller de artık bir yarışmacı. Belirlenen konseptlere uygun seçimleriyle yarışmaya da yön verecekler.

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt


Kuaförüm Sensin 30 Mart Pazartesi kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 250. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 6
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan Dede / Mustafa Batur Puan
Pazartesi 10
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Emina Çarkoviç / Mira Akkurt Puan
Pazartesi 9
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Öncü Aslan / Özlem Aslan Puan
Pazartesi 7
Salı 9
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum