Kuaförüm Sensin Best of Mustafa Batur ve Tunahan Dede kimdir? Instagram hesapları

Kuaförüm Sensin Best of Mustafa Batur ve Tunahan Dede kimdir? Instagram hesapları
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de Bes Of haftaları yarın başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın yarışacağı program yine büyük bir heyecana sahne olacak. Yarışacak takımardan biri Mustafa Batur ve Tuna Dede'den oluşuyor. Peki Kuaförüm Sensin Best of Mustafa Batur ve Tunahan Dede kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesapları haberimizde.

Kuaförüm Sensin'in cuma günü sonuçlanan 49. haftasında birinciliği Zeynep Armutlu ve Mehmet Acun elde etmişti. Herkes yeni bir haftanın heyecanını yaşayıp yarışmacılarını merak ederken bomba patladı. Yayınlanan fragmanda best of bölümlerinin başlayacağı duyuruldu. Daha önce yarışmaya damga vuran dört takım bir araya gelecek ve ödül alabilmek için yarışacak. O takımlardan biri de Mustafa Batur ve Tuna Dede'dan oluşuyor. Peki Kuaförüm Sensin Best of Mustafa Batur ve Tuna Dede'dan  kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesapları haberimizde.


Kuaförüm Sensin Best of Mustafa Batur kimdir?

27 yaşında olan Kuaförüm Sensin yeni yarışmacısı Mustafa Batur, 15 yıldır bayan kuaförlüğü yapmaktadır. Bütün kadınların kalbini fethedebileceğini söyleyen yarışmacı Mustafa Batur, oldukça iddialı. Samuray kılıcından yapılan makaslar ile yarışmaya katılan Mustafa Batur, bakalım ilk haftadan başarısını kanıtlayabilecek mi? Mustafa Batur stüdyoya ilk geldiğinde elinde bir adet çikolata vardı.

kuaförüm sensin emina carkovic

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Kuaförüm Sensin Selen Eşdur

Kuaförüm Sensin Best of Tunahan Dede kimdir?

24 yaşında olan Kuaförüm Sensin yeni yarışmacısı Tunahan Dede, 7 yıldır makyaj saatçısı olduğunu ifade etmişti. Makyaj konusunda oldukça iddialı olduğunu belirten Tunahan Dede, herkesten oldukça farklı olduğunu söylüyor. Tunahan Dede, mesleğine başlamadan önce makaslar ile yeteneğini kendi kendine keşfettiğini söylemişti. Yeni yarışmacımız Tunahan Dede ise, stüdyoya annesinin fotoğrafını getirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum