Kuaförüm Sensin Beste Tezcan kimdir? Hakkındaki bilgiler

Kuaförüm Sensin Beste Tezcan kimdir? Hakkındaki bilgiler
Bugün başlayan yeni hafta heyecanıyla ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de yarışacak dört modelden biri Beste Tezcan oldu. Peki Beste Tezcan kimdir? Instagram hesabı ve hayatına dair detaylar haberimizde.

Yeni yarışmacıları Beste Tezcan ile bugünden itibaren 34. haftasına başlayan Kuaförüm Sensin'in modelleri de açıklandı. Kura ile belirlenen modellerin isimleri de açıklandı. Beste Tezcan de onlardan biri oldu. Bir hafta boyunca yarışmada yer alacak güzel model hakkındaki bilgiler de merak edilerek araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. İşte hayatına dair bilinmesi gerekenler..


Kuaförüm Sensin Beste Tezcan kimdir?

18 yaşında. İstanbul Kültür Üniversitesi'nde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği okuyor. Beşiktaşlı. Balık burcu. İlerde çok iyi bir tiyatro ve oyunculuk eğitimi alıp kamera önü serüvenini devam ettirmek istiyor. Kimsesiz çocuklara yardım etmeyi hedefliyor.
kuaförüm sensin gökçen derbeder kimdir

kuaförüm sensin gökçen derbeder fotoğrafları

kuaförüm sensin dilan şahin özkaya

Dilan Özkaya Şahin fotoğrafları

kuaförüm sensin emine sağır

emine sağır fotoğrafları

kuaförüm sensin beste tezcan

kuaförüm sensin beste tezcan


Kuaförüm Sensin Beste Tezcan Instagram hesabı

Genç model Instagram'da bir hesaba sahip ancak fazla fotoğrafı yok. Sadece 21 gönderisi bulunuyor. 390 civarında takipçisi ve 400 civarında da takip ettiği kişi bulunuyor. @tezcanbeste adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.