Kuaförüm Sensin Betül Çetin kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Betül Çetin kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı
Kuaförüm Sensin'in 36. haftasında yarışacak isimler belli oldu. Kuaför koltuğuna oturacak yarışmacı Betül Çetin olarak açıklandı. Peki Kuaförüm Sensin Betül Çetin kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin tek saç ve makyaj yarışması Kuaförüm Sensin'de bugün bir hafta daha geride kaldı. Yarışmada Tayfun Ateşoğlu ve Serap Varol birinci olurken uzun süredir başarı ile mücadele veren Sevcan Çakır ve Melek Gültekin elenerek veda etti. Ayrıca Tevfik de yarışmadan çekildiğini açıkladığı için son kez ekranlardaydı. Kuaförüm Sensin'in 36. haftasından itibaren kuaför olarak Betül Çetin hünerlerini sergileyecek. Yayınlanan 36. hafta fragmanında güzelliği dikkat çeken genç kuaför hakkında hemen araştırmalar başladı. Kuaförüm Sensin Betül Çetin kimdir? Kariyeri ve Instagram hesabı gibi cevapların detaylarını sizler için derledik.
 


Betül Çetin kimdir?

Kuaförüm Sensin'in yeni kuaförü şimdiden adından çok söz ettirecek gibi görünüyor. Bunu en başta belirtmekte fayda var. Fragmandaki iddialı sözleri ile yıldırım gibi bir giriş yaptı programa. Pazartesi günü için de herkesi heyecanlandırdı. Ayrıca güzelliği ile de yarışmaya damga vuracak gibi. Kuaförüm Sensin'de Melek Gültekin'den sonra bomba bir isim daha izleyicileri bekliyor. 36 yaşında olan Betül Çetin aslen Siirtli. Profesyonel olarak makyaj  ve kalıcı makyaj uzmanı. Aynı zamanda kuaför. 19 yıldır bu mesleği yapıyor. İstanbul'un tarihi semtlerinden Fatih'e bağlı Çapa'da kendisine ait salonu işletiyor. Evli ve bir çocuk sahibi. Daha önce Bana Her Şey Yakışır yarışmasında birincilik elde etti. Programdaki yarışmacıların artık 'çetin' bir rakibi var.

Kuaförüm Sensin Betül Çetin

 


Betül Çetin Instagram hesabı

Güzel kuaförün Instagram'da oldukça aktif bir hesabı var. Fotoğraflarıyla da çok sayıda etkileşim alıyor. Şu anki takipçi sayısı 10 bin civarında ancak sayıyı pazartesiden itibaren artıracağı kesin. Kendisini @betulcetinsactasarim adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.