Kuaförüm Sensin Betül Gündoğar kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Betül Gündoğar kimdir? Instagram hesabı
Kuaförüm Sensin'in 39. haftasında yarışmacılara eşlik edecek modeller belirlendi. O isimlerden biri Betül Gündoğar oldu. Güzelliği ile dikkat çeken Betül Gündoğar kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar..

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile hem izleyicileri eğlendiren hem de mesleki açıdan bilgi akışı sağlayan Kuaförüm Sensin'in 39. haftası 6 Ocak Pazartesi günü yeni haftaya başlıyor. SHOW TV ekranlarında 190. bölüm ile yayınlanacak olan yarışmanın modelleri de açıklandı. Betül Gündoğar kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı evli mi ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

 

Betül Gündoğar kimdir?

Yeni haftada Taner Güneri ve Aslı Yazar ile birlikte birincilik mücadelesi verecek olan Betül Gündoğar 24 yaşında. Aslen Malatyalı ancak İzmir'de yaşıyor. Modellik ve DJ lik yapıyor. Aynı zamanda sağlık sektöründe çalışıyor. Birbirinden farklı tarzlarda remixleri ve mashupları ile müzik dünyasında adından söz ettirmiş biri. Yoğun temposuyla da dikkar çekiyor. Şu sıralar bir de şarkı yapmaya hazırlanıyor. Müzik alan Betül Gündoğar, sektörde ses getirecek gibi görünüyor. Bekar ve sevgilisi yok. Fenerbahçeli. Futbolu çok seviyor. Çocukken sokak aralarında futbol oynuyormuş. Gelinlik ve abiye modelliği yapıyor. Defilelere çıkıyor.

 

Betül Gündoğar Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin başladığı günden bu yana belki de en güçlü sosyal meyda hesaplarından birine sahip olan Betül Gündoğar önemli bir takipçi sayısına sahip. Instagram hesabını 120 bin kişi takip ediyor. Burada yayınladığı cesur pozlarıyla da adından söz ettiriyor. Kendisini @djbetulgundogar hesabından takip edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.