Kuaförüm Sensin Burcu Kulaat (Cloud) kimdir? Yaşı, mesleği ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Burcu Kulaat (Cloud) kimdir? Yaşı, mesleği ve Instagram hesabı
Kuaförüm Sensin'in yeni haftasında yarışacak kuaför Burcu Kulaat (Cloud) oldu. Güzelliği ile dikkat çeken yarışmacı hakkında daha şimdiden araştırmalar başladı. Peki Burcu Kulaat (Cloud) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

Hafta içi yayınlandığı her bölümle büyük heyecanla izlenen Kuaförüm Sensin'de beş günlük maraton sona erdi. Mete Şimşek ve Arzu Gökduman'ın elendiği yarışmada 10 bin lira Bilal Ağın ve Buse Şimşek'e gitti. Finalin ardından 7 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak olan yeni haftada kimin yarışacağı konusunda bilgi paylaşıldı. Ateş Faruk Yılmaz ile bilrikte kuaför olarak boy gösterecek Burcu Kulaat (Cloud) ilk andan itibaren dikkat çekti. Peki Kuaförüm Sensin Burcu Kulaat (Cloud) kimdir? Yaşı, mesleği ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin Burcu Kulaat (Cloud) kimdir?

Kuaförüm Sensin'in yeni kuaförü Burcu Kulaat (Cloud), yeni hafta fragmanı yayınlanmasıyla birlikte çok sayıda kişi tarafından araştırıldı. Kendisi Gaziosmanpaşa'da bir güzellik merkezi işletmektedir. Gelin başı modelleri, kalıcı makyaj hizmetleri, ağda, cilt bakım, saç kesimi, saç şekillendirme, manikür - pedikür, türban Başı modelleri ve tüm modern saç kesimi hizmetleri vermektedir.Salonunda müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir.

burcu kulaat


 


Kuaförüm Sensin Burcu Kulaat (Cloud) Instagram hesabı

Yarışmanın yeni kuaförü Burcu Kulaat (Cloud) oldukça aktif bir Instagram kullanıcısıdır. Özel ve işi için kullandığı ayrı iki hesabı vardır. Kendisine @burcumguzelliksalonu adresinden ulaşabilirsiniz.
 


Burcum Güzellik Salonu Randevu Telefon İletişim

Adres: Burcum Güzellik Salonu: Kazım Karabekir Mh 827 Sk No: 56 Gaziosmanpaşa / İstanbul
Telefon: 02125372004 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.