Kuaförüm Sensin Buse Dilan Kaya sosyal medyayı salladı! Instagram fotoğrafları bomba

Kuaförüm Sensin Buse Dilan Kaya sosyal medyayı salladı! Instagram fotoğrafları bomba
Bugün başlayan Kuaförüm Sensin'in 31. haftasında yarışacak modellerden biri olan Buse Dilan Kaya, internette binlerce kişi tarafından arandı. Kaya'nın Instagram hesabı da çok sayıda etkileşim alıyor.

Başarılı oyuncu Gözde Kansu'nun sunuculuğunu üstlendiği Kuaförüm Sensin, Veli Taşağıl ve Neslihan Aydın'ın da katılımı ile 11 Kasım haftasına bugünün merhaba dedi. Dört takım arasındaki rekabette hangisinin birinci olacağı merak ediliyordu. Modeller de ilgi odağı olmayı başardı. Özellikle de Buse Dilan Kaya. Güzel modele Instagram hesabından beğeni yağmuru vardı.
 


Buse Dilan Kaya kimdir?

06.05.1995 tarihinde İstanbul'da doğdu. 24 yaşında. Boğa burcu kadını. Lise de modelistlik okudu ve üniversite sınavında moda tasarım kazanmasına rağmen kayıt yaptırmadı. Hayali küçüklükten beri model olmaktı ve büyük bedende modellik yapmaya başladı. Büyük beden modellerin genelde yurt dışından geldiği için bu kararı almış. Kuaförüm Sensin'e katılma sebebi de buymuş. Kilolu kadınların özgüvenlerini yenmesi gerektiğini göstermek istmesi. Ekran başında kilolu olan kadınlarımızın artık kendilerini saklamaması gerektiklerini cesaret ve özgüvenle herşeylerini yapması gerektiğini fark ettirmek için katıldığini ifade ediyor. Karakter olarak çok özgüvenli bir insan. Yardımsever, elinden geldiğince durumu kötü olan ailelere ihtiyaç sahiplerine yardım ediyor. Tuttuğu takım Beşiktaş. Hobileri çok.a gezip yeni yerler keşfetmek ve kitap okumak. Tam bir kahve delisiyim. Son olarakda kesinlikle kilolu insanların çevresindeki söylenen kötü eleştirilere kulak asmaması gerektiği. Siyahların içine kapanmamalıları gerektiğini ifade ediyor.

Kuaförüm Sensin Buse Dilan Kaya Deliler

tuğçe kızıler

kuaförüm sensin buse dilan kaya

Buse Dilan Kaya Instagram hesabı

Instagram'da bir hayli aktif olan Buse Dilan Kaya'nın hesabını binden fazla kişi takip ediyor. Renkli paylaşımları bulunan Buse Dilan'a bdk_ikoncan hesabından ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.