Kuaförüm Sensin Büşra Yaşar kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Büşra Yaşar kimdir? Instagram hesabı
SHOW TV'nin eğlence ve meslek yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Yarışmacıların aynı kadro devam ettiği haftada modeller de belirlendi. O isimlerden biri de Büşra Yaşar. Peki Büşra Yaşar kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar..

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile hem izleyicileri eğlendiren hem de mesleki açıdan bilgi akışı sağlayan Kuaförüm Sensin'in 40. haftası 13 Ocak Pazartesi günü yeni haftaya başlıyor. SHOW TV ekranlarında 195. bölüm ile yayınlanacak olan yarışmanın modelleri de açıklandı. Büşra Yaşar kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı evli mi ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

 

Büşra Yaşar kimdir?

Yeni haftada İsmihan Çetin ve Abdullah Sezer ile birlikte birincilik mücadelesi verecek olan Büşra Yaşar ile ilgili bilgiler belli olduğu takdirde haberimizde yer alacak.


kuaförüm sensin büşra yaşar



 

Büşra Yaşar Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin'in güzel modelinin Instagram'da açtığı bir hesabı mevcut. 2 bin 11 takipçisi bulunurken 431 takip ettiği hesap var. Profilinde birçok fotoğraf yer alıyor. Kendisini @cirkefkedi hesabından takip edebilirsiniz.



kuaförüm sensin gülşah izgin kimdir

kuaförüm sensin nisa kaytuka kimdir

kuaförüm sensin nisa kaytuka fotoğrafları





kuaförüm sensin büşra yaşar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.