Kuaförüm Sensin Ceren Dalgıç kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Ceren Dalgıç kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
Yeni hafta heyecanıyle izleyicilerinin karşısına çıkan Kuaförüm Sensin'e katılan Mete Şimşek ve Arzu Gökduman'ın modelliğini yapan Ceren Dalgıç günün en çok aranılan isimleri arasındaydı. Peki Kuaförüm Sensin Ceren Dalgıç kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar...

Hafta içi günlerinin stil yarışması Kuaförüm Sensin birbirinden iddialı yarışmacıların rekabetine sahne olmaya devam ediyor. Kuaförler ve makyözler kadar modeller de dikkat çekmeyi başarıyor. Onlardan biri de Ceren Dalgıç oldu. Geçen hafta elenen Esra ve Feyyaz'ın yerine yarışmaya katılan Mete Şimşek ve Arzu Gökduman'ın modeli olarak ekranlara çıkan Ceren Dalgıç, internette ve sosyal medyada binlerce kez araştırıldı.
 


Kuaförüm Sensin Ceren Dalgıç kimdir?

19 yaşında ve Sakaraya Üniversitesi medya bölümü öğrencisi olan Ceren Dalgıç Beşiktaşlı. Youtube kanalında spor ile ilgili yayınlar yapıyor. Ekran yüzü olmak isteyen Dalgıç, Demet Özdemir ve Eda Özerkan gibi isimlere de benzetiliyor.

ceren dalgıç
 


Ceren Dalgıç Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin yarışmasınıın yeni modeli Ceren Dalgıç sosyal medyada bir hayli popüler. Instagram hesabını 2 bin 217 kişi takip ediyor. Kendisi ise 873 kişiyi takipte. Genç modele @c.dlgc profilinden ulaşabilirsiniz.

ilayda arslan kuaförüm sensin

kuaförüm sensin ilayda arslan fotoğrafları
 

kuaförüm sensin ezgi yalçınkaya

kuaförüm sensin ezgi yalçınkaya


kuaförüm sensin merve eroğlu

kuaförüm sensin merve eroğlu​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.