Kuaförüm Sensin Çiğdem Yoluak kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Çiğdem Yoluak kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
Kuaförüm Sensin'de bugünden itibaren yer almaya başlayacak olan Çiğdem Yoluak sosyal medyada dikkat çekiyor. Başarılı model hakkında bilgi öğrenmek isteyenler Çiğdem Yoluak kimdir? sorusunu soruyor. İşte yanıtı...

Show TV'de yayınlanan stil yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir hafta başlıyor. Mete ve Arzu'nun elendiği cuma gününden sonra bugün neler yaşanacağı merak ediliyor. Modeller de yenilenerek farklı isimlere yer veriliyor. Onlardan biri de Çiğdem Yoluak olacak. Güzelliği ile dikkat çeken Yoluak, sosyal medyada da bir hayli popüler ve fotoğraflarına beğeniler yağıyor. Hayatına dair bilgileri sizler için derledik.
 


Kuaförüm Sensin Çiğdem Yoluak kimdir?

42 yaşında olan Çiğdem Yoluak evli. Bir oğlu var. Ev hanımı. Yemek yapmayı, gezmeyi ve eğlenmeyi çok seviyor. Her gün yürüyüş yapıyor. Hayvanlarla ilgileniyor. Yarışacağı kuaför olan Burcu Kulaat ile 15 yıllık arkadaşlığı var.



çiğdem yoluak


Kuaförüm Sensin Çiğdem Yoluak kimdir?

Yarışmanın yeni modellerinden Çiğdem Yoluak sosyal medyada hayatından kesitler paylaşıyor. Genelde selfie tarzda pozları olan Çiğdem Hanım'ın bazı çalışmaları da hesabında yer alıyor. Kendisine @tmrylkcissem adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.