Kuaförüm Sensin'de Aslı Yazar, Taner Güneri ve Çetin Köroğlu çekildi

Kuaförüm Sensin'de Aslı Yazar, Taner Güneri ve Çetin Köroğlu çekildi
SHOW TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Cuma günü yayınlanmayan bölümde izleyiciler hangi yarışmacıların ve takımların elendiğini merak etmişti. Ayrıca bir de çekilme kararı vardı. O isimler Aslı Yazar, Taner Güneri ve Çetin Köroğlu oldu.

Uzun süredir yarışmada yer alan Aslı Yazar ve Taner Güneri isimlerinden bir hayli söz ettirmişti. İki yarışmacı da yaşadıkları aşkla gündemden düşmemişti. Aslı Yazar rakibi Hasan Ağın ile, Taner Güneri de daha önce birlikte yarıştığı Elvan Doğan ile aşk yaşadı. Bu durum yarışmada da manşete taşınmış ve özellikle Hasan'ın Buse ile yarıştığı dönemde baya tartışalar çıkmıştı.
 


Kuaförüm Sensin'de Aslı ve Taner çekildi

Kuaförüm Sensin'in yarışma tarihinde en çok iz bırakan takımlardan biri olmayı başaran Aslı Yazar ile Taner Güneri, yeni haftanın yarışmacı listesinde yer almadı. Hürriyet duyurduğu kadroda ikliyi yazmadı. Yerlerine ise Azize Kendir ile Metin Kendir geldi. Onların performansı da ilk günden itibaren konuşulmaya başlanacak. İkilinin hayranları bu duruma çok üzülecek. Aslı ve Taner aldıkları puan sonrasında çekildiklerini belirterek Fatma ile Çetin'i yarışmada tuttu. Ancak Çetin de çekildi.

 

Kuaförüm Sensin'de kimler yarışacak?

Kuaförüm Sensin’de bugün kuaför Metin Kendir, makyöz Azize Kendir, model Yalda Abolfathi’den oluşan birinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt model Ramona Teodora’dan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Habibe Durkaya’dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Emre Demirci, makyöz Fatma Demirci, model Sema Hanik’ten oluşan dördüncü takım yüksek topuzlar ve gece makyajı yapmak için yarışıyor.
 


Çetin Köroğlu çekildi!

Yarışmaya katıldığı günden bu yana takım arkadaşı Fatma Demirci ile yıldızı bir türlü barışmayan ve sürekli tartışan Çetin Köroğlu, Kuaförüm Sensin'den çekilme kararı aldı. Yerine ise Emre Demirci boy gösterecek. İki yarışmacı gerçek hayatta da birlikte çalışıyorlardı ve salonlarında da yollarını ayırdılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.