Kuaförüm Sensin Dilara Ekiz kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Dilara Ekiz kimdir? Instagram hesabı
SHOW TV'nin başarılı yarışması Kuaförüm Sensin'in bu haftaki modellerinden biri de Dilara Ekiz oldu. Sevcan Çakır ve Melek Gültekin'in ile birlikte beş gün boyunca ekranlarda boy gösterecek olan güzel model hakkkındaki bilgiler de araştırılmaya başlandı. Peki Dilar Ekiz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar...

Bugünden itibaren 35. haftasıyla ekranlara gelecek olan Kuaförüm Sensin'in yeni modelleri duyuruldu. Programda uzun süredir yer  alan ve geçen haftayı birinci sırada tamamlayan Melek Gültekin ve Sevcan Çakır'la mücadele verecek modelin ismi Dilara Ekiz oldu. Fragmanda yer alan modellerin açıklanmasının ardından binlerce kişi internette sorgulama gerçekleştirdi ve Dilara Ekiz'in hayatına dair bilgileri öğrenmek istedi. Peki Kuaförüm Sensin Dilara Ekiz kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Dilara Ekiz kimdir?

Kuaöförüm Sensin'in dört yarışmacısından biri olan Dilara Ekiz 16 Şubat 1995'te dünyaya geldi. Aslen Ordulu olan güzel model İstanbul'da yaşıyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi mezunu. Şu an dil öğrenimi görüyor. Radyoterapistlik yapıyor. Aynı zamanda anlaşmalı olduğu firmalarda da gelinlik modelliği kariyerini de yürütüyor. Özel bir cast ajansında da daha önce insan kaynakları biriminde çalıştı.


 

Dilara Ekiz Instagram hesabı

Yeni haftanın en dikkat çekici isimlerinden biri olmayı başaran Dilara Ekiz'in oldukça aktif bir Instagram hesabı bulunuyor. 10 bine yakın takipçisi var. Her paylaşımına etkileşim yağıyor.

kuaförüm sensin dilara ekiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.